ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP

KANGGO

100 Laser Titik Laser

Kasedhiya ing Ijo (532nm), Abang (650nm) lan Violet (405nm).
Nganti 4 km. Dheweke bisa ngobong macem-macem bahan ireng, tas sampah, malah balon bisa njeblug.
Disaranake nggunakake sporadis utawa njero ruangan (presentasi, kelas ...).

200wW Laser Pointers

Kasedhiya ing Ijo (532nm), Abang (650nm) lan Violet (405nm).
Nganti 8 km. Dheweke bisa ngobong macem-macem bahan warna ireng kaya tas sampah lan njeblug balon.
Disaranake kanggo pemandangan teleskopik, kontrol radio, tripods fotografik ...

300wW Laser Pointers

Kasedhiya ing Ijo (532nm), Abang (650nm) lan Violet (405nm).
Nganti 12 km. Dheweke bisa ngobong macem-macem bahan berkat fokalisasi sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran balok: plastik, karton, njeblug balon, ngeculake pertandingan.
Disaranake kanggo nggunakake ruangan, nuding bintang, nyetel titik cahya ing fotografi wengi lan eksperimen macem-macem.

500 Laser Titik Laser

Kasedhiya ing Ijo (532nm), Abang (650nm) lan Violet (405nm).
Dhuwure 20 km. Dheweke bisa ngobong macem-macem bahan berkat fokalisasi sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran balok: plastik, karton, kain, njeblug balon, ora cocog.
Disaranake kanggo astronomi, fotografi wengi, acara visual, papan tanda lan eksperimen.

+ 1000mW Petunjuk Laser

Kasedhiya ing Biru (445nm).
Nganti 30 km. Dheweke bisa ngobong kabeh jinis materi kanthi cepet lan kanthi jarak cukup gedhe kanthi fokus sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran balok: plastik, kain, karton, kertas, match, kayu.
Disaranake kanggo astronomi, fotografi wengi, acara visual, signage, eksperimen ...

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA BANAL lan KUTU

TANGGAPAN KANGGO

PENGHAMPIRAN WORLDWIDE