ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP


Wewaler

Kahanan umum

Kahanan Umum Kontrak (Umum Kondisi iki) ngatur proses tuku lan sade produk sing ditawakake Lasers-Pointers.com (ing kene Laser-Pointers.com) ing katalog kasedhiya ing situs web www.Lasers-Pointers.com.

Kahanan Umum mbengkokake Lasers-Pointers.com lan panuku (Pelanggan), menehi sawetara hak-hak lan kewajiban, wiwit saiki sing terakhir nggawe lan nampa pesenan liwat kaca sing kasebut. Dheweke prentah lan bisa dingerteni dening pihak loro, mula ditampa nalika ndhaptar dadi pelanggan iku penting supaya bisa nggawe resmi. Dadi, Pelanggan kudu maca kahanan kasebut kanthi teliti.

Judhul klausa beda mung informatif, lan ora bakal mengaruhi, nduweni kualifikasi utawa ngluwihi interpretasi Syarat Umum.

Ketentuan Umum Iki bakal diatur miturut pranata ing peraturan hukum saiki.

1. Partai sing melu

Pamilik perusahaan:
Jeneng: Luis Corraliza Sanchez
NIF: 4857077-Y
Kantor sing Ndhaptar: C / San Juan Bautista N10 1A - 45600 - Talavera de la Reina - Toledo
E-mail (e-mail): info@lasers-pointers.com

Customer:
Pelanggan bakal dianggep karo pangguna saka situs web www.Lasers-Pointers.com sampeyan wis nggawe pesenan lan ditampa ing wektu rampung.

Klien kudu ndhaptar kayata lan menehi data ing ngisor iki supaya bisa nyelehake pesenan: jeneng lan jeneng kulawarga utawa jeneng perusahaan, CIF / NIF, alamat invoice, alamat kiriman, nomer telpon lan email kontak. Ing wektu iki, sampeyan kudu nampa Ketentuan Umum kasebut.

Data kasebut sing diwenehake dening Pelanggan bakal dianggep sesuai karo Katentuan Panggunaan situs web (bagean "Notifikasi Hukum")

2. Tujuan saka kontrak

Penjualan produk sing ditawakake Lasers-Pointers.com ing Web sampeyan dening Pelanggan. Iki minangka produk laser penunjuk sing dimaksud kanggo panggunaan pribadi.

3. Kurban Tender

Penawaran diwatesi kanggo produk sing ditampilake ing Web www.Lasers-Pointers.com, lan bener dituku ing saindenging jagad.

Saben produk duwe lembar data sing nuduhake karakteristik teknis produk, merek, model, foto, rega dodolan karo VAT sing kalebu ing Semenanjung lan Balearic Islands, lan wektu kasedhiyan produk kanggo ndeleng pangiriman lan pangiriman. marang Pelanggan.

Biaya total pesanan kasebut bakal disampaikan menyang Klien nalika nggawe pesenan lan luwih dhisik nampa sing padha.
Rega produk yaiku sing katon ing Web ing wektu supaya tatanan kasebut.

4. Penerimaan tawaran

Kedadean ing wektu sing Pelanggan menehi idin nyata menyang pesenan sing diselehake. Sadurunge, ing pandhaptar padha karo klien, klien kudu nampa Ketentuan Umum.

5. Pesenan pambayaran

Ana telung cara kanggo mbayar rega saben pesenan, sing bisa milih Klien:

A) Pembayaran luwih awal kanthi transfer bank:

Klien kudu nggawe transfer bank menyang akun Lasers-Pointers.com kanggo jumlah rega produk saka tatanan kasebut. Ing transfer kasebut kudu nuduhake nomer pesenan (nomer kasebut kanthi otomatis ditugasake sistem nalika pesenan rampung); Saliyane nuduhake minangka ahli waris padha kanggo Lasers-Pointers.com.

Transfer kasebut kudu ditindakake sajrone wektu maksimal sepuluh dina wiwit ngrampungake pesenan menyang akun bank sing bakal katon sawise tuku. Yen ora ana bukti pembayaran sajrone wektu kasebut, pesenan kasebut bakal dibatalake kanthi otomatis.

B) Pembayaran nganggo kertu:

Pelanggan bisa milih pambayaran kasebut liwat kertu, diwujudake nalika operasi bisa diwujudake. Mbayar nganggo kertu 100% manawa.

6. Pangiriman Pesenan

Wektu pangiriman pesenan gumantung saka kasedhiyan produk utawa produk sing nyusun, kasedhiyan sing dituduhake ing tab saben produk ing katalog Web www.Lasers-Pointers.com. Katemtuan kasedhiyan, kanggo tujuan komputasi kanggo ngirim pesenan, bakal dadi sing katon pariwara ing kaca nalika pesenan diselehake dening panuku.

Ing pesenan resmi ing mode pambayaran, uga bakal dianggep kanggo pitungan deadline kiriman bukti bukti realisasi pambayaran dening Klien kanthi transfer bank utawa penghasilan dhuwit ing nomer akun bank Ditunjuk dening Laser- Pointers.com.

Nanging, wektu kasedhiyan iki bisa diowahi ing kasus pesenan bebarengan kanggo produk utawa produk sing padha sing nyebabake pungkasan stok produk. Wektu pangiriman anyar bakal dituduhake menyang Klien ing wektu paling cendhak. Yen mburi saham mesthi, Pelanggan bakal menehi saran milih antarane milih produk liyane saka karakteristik sing padha lan rega sing padha karo produk sing wis adol, utawa mbatalake pesenan, mbalekake dhuwit sing luwih dhisik mbayar ing kasus pesenan kanthi modifikasi Mbayar luwih dhisik.

Telat kiriman luwih saka sepuluh dina miturut watesan kasedhiyan, wektu tundha sing diwenehake menyang Lasers-Pointers.com, bakal menehi Pelanggan kanggo pembatalan pesenan yen dheweke nggawe kanthi nulis kanthi nulis email menyang info alamat @ lasers-pointer. com Lan, yen ana, dhuwit sing mbayar sadurunge, lan tanpa tuntutan kanggo kerusakan, saiki utawa saiki, langsung utawa ora langsung.

Wektu pangiriman gumantung saka jinis kiriman sing dipilih dening pelanggan, bakal katon sajrone proses tuku. Istilah kasebut mesthi kira-kira lan ora diasuransi kanthi ora ana wektu, mula ora bakal dadi alasan sing bener kanggo nolak paket utawa pembatalan saka tuku kasebut, klien ngerti lan nrima ditampa uga tuntutan klaim sing ditanggung aku ngasilake yen ora ngrampungake tuku kanggo alasan iki.

Pesenan ora dikirim menyang Pelanggan sajrone pitung dina dikirim kanggo alasan sing ora ana gandhengane karo Lasers-Pointers.com bakal dibalekake maneh ing penjual, pesenan dibatalake kanggo kabeh tujuan, bali menyang Klien, yen ana, mbayar dhuwit advance, lan tanpa tuntutan kanggo kerusakan, saiki utawa mbesuk, langsung utawa ora langsung.

Pangiriman kasebut bakal digawe saben lawang ing alamat pangiriman sing dituduhake ing data pengiriman pesenan. Pangowahan alamat iki sabanjure bisa ngasilake sawetara biaya sing bakal ditanggung dening Pelanggan.

Pesenan bakal dikirim dening perusahaan transportasi ing alamat pangiriman sing dituduhake dening Pelanggan lan wong sing wis disetel minangka panampa padha. Informasi iki bakal dilebokake ing cathetan pangiriman perusahaan transportasi, sing uga bakal nunjukake jumlah paket kiriman, total bobot, nomer pesenan lan pituwas (mung ing kasus pesenan sing digawe kanthi cara pembayaran nglawan mbalekaken) .

Pangiriman produk sing gedhe banget utawa kabotan, utawa produk sing ana masalah kanggo ngirim, bakal dikirim ing portal alamat sing dituduhake.

Saliyane cathetan pangiriman, invoice tuku bakal dikirim menyang customer kanthi saben order, kanthi e-mail.

Yen invoice wis ilang, Pelanggan bisa njaluk kanthi ngirim e-mail menyang alamat info@lasers-pointers.com, nuduhake jeneng sing nduwe invoice lan nomer pesenan, lan bakal dikirim maneh menyang e-mail.

Yen, nalika ngirim, katon jelas lan jelas, tanpa kudu nangani kemasan pengiriman utawa bungkusan produk kasebut, manawa produk duwe cacat sing disebabake saka kerusakan utawa konjuk, kaya ngono, Kesalahan ing barang sing ditampa, Pelanggan kudu nyathet ing cathetan pangiriman lan komunikasi menyang Lasers-Pointers.com (dening e-mail sing ditunjuk menyang alamat info@lasers-pointers.com) sajrone 24 jam sawise ditampa saka pesenan supaya bisa njaluk panjaluk produk sing kena pengaruh lan uga ganti karo sing anyar utawa mbalek maneh rega sing padha.

Cacat sing diprodhuksi ing transportasi sing mung bisa dirasakake sawise mbongkar produk kasebut kudu disampekno ing 24 jam pisanan saka resepane pesenan kanthi email elektronik ditrapake menyang alamat info@lasers-pointers.com, nuduhake kerusakan sing nyebabake prodhuk lan Panjaluk bali produk sing kena pengaruh lan uga ganti karo sing anyar utawa mbalek maneh rega sing padha.

7. Pembatalan pesenan

Mung pembatalan pesenan bakal ditampa yen pesenan sampeyan durung dikirim. Yen ngono, sampeyan wis disiapake nanging ora dikirim yen sampeyan pengin mbatalake sampeyan bisa ngetrapake biaya 10 € sing bakal didol saka jumlah sing wis dibayar minangka pangolahan pesenan. Yen sampeyan durung mbayar pesenan kanggo milih cara pembayaran sawise dikirim, sampeyan kudu mbayar 10 € liwat simpenan bank ing akun sing bakal diwenehake, yen sampeyan ora nganggep lan ngakoni utang kasebut karo Lasers-Pointers. com Sing bakal njupuk langkah-langkah sing dianggep sah kanggo mbalekake jumlah kasebut. Yen pesenan sampeyan wis dikirim, sampeyan bisa ngirim maneh ing wektu maksimal 14 dina, nanging biaya pengiriman bakal ditanggung dening pelanggan / panuku, ditambah sampeyan bakal ditolak saka jumlah sing bakal dikalekake 15 € kanggo biaya pengiriman ing bagean kita lan Processing tatanan.

Kewajiban panuku / pelanggan yaiku mesthekake yen produk sing dijaluk yaiku sing dikarepake lan yen ana keraguan, iku kewajiban panuku / pelanggan hubungi Lasers-Pointers.com kanggo takon babagan produk sadurunge tuku.

Yen ngono, tuku, sawise dikirim, ditolak dening panampa / pelanggan amarga liyane saka Lasers-Pointers.com, dheweke bisa nuntut biaya kirim menyang panampa sing padha, meksa sing terakhir mbayar total biaya pengiriman sing kena kira-kira ing 20 €.

8. Warranty Produk

Kerangka jaminan hukum (Hukum 23/2003, 10 Juli, kanthi njamin ing Penjualan Barang Konsumen) tujuane nyedhiyakake Klien kanthi opsi sing beda-beda kanggo nuntut sanitasi yen apik sing diwenehake ora cocog karo kontrak, menehi pilihan saka mbutuhaké ndandani utawa gantian apik, kajaba ora mokal utawa ora proporsional. Yen ndandani utawa panggantos ora mungkin utawa gagal, konsumen bisa njaluk rega nyuda utawa mungkasi kontrak kasebut. Produk kasebut duwe garansi 2 taun wiwit tanggal pangiriman. Produsen produk mung tanggung jawab njamin lan menehi dhukungan teknis lan sawise dodolan sing dibutuhake. Yen ngono, pelanggan duwe jinis masalah karo produk, hubungi Layanan Teknis Bantuan (SAT) sing ditemtokake dening saben pabrikan.

Amarga iki, Lasers-Pointers.com bakal menehi respons marang Pelanggan apa ana kekurangan akurasi sing ana nalika ngirim produk saka tatanan kasebut, dimangerteni minangka barang kanggo konsumsi pribadi.

Jaminan saka Lasers-Pointers.com yaiku 6 wulan minangka distributor, sawise 6 wulan saka tanggal prentah jaminan kasebut ditawakake langsung dening pabrikan. Lasers-Pointers.com yen gagal salah sawijining produk kasebut bakal menehi alamat panuku kanggo tuku utawa padha kanggo ngganti. Biaya ngasilake iki bakal ditanggung dening panuku ing kasus apa wae.
· Yen cacat kasebut muncul sajrone 6 wulan pisanan saka kiriman sing apik, mula dianggep yen anomali wis ana nalika tuku lan konsumen ora kudu mbuktekake.
Nanging, manawa kekurangan konsisten kasebut sawise 6 wulan lan ing kasus sing diragukan, pabrikan bisa mbutuhake laporan ahli mandhiri kanggo ngolah jaminan kasebut. Ing kasus sing jelas babagan operasi salah utawa operasi sing ora teratur ing wektu babar pisan ora ana masalah.
Ing kasus apa wae, sajrone wektu konsumen ditolak saka produk digantungake pitungan istilah jaminan kasebut; Contone, yen ndandani obyek luwih suwene 15 dina, wektu babar pisan bakal mungkasi 15 dina luwih awal tinimbang sing direncanakake.

Kanggo ngrampungake jaminan iki, Pelanggan kudu ngubungi Lasers-Pointers.com kanthi ngirim e-mail menyang info@lasers-pointers.com sing bakal menehi tandha: jeneng wadhah invoice, nomer pesenan, nomer Invoice lan panyebabe ora cocog.

Yen sampeyan kudu ngirim produk sampeyan kanggo dideleng, alamat pengiriman bakal diwenehake. Biaya pengiriman bakal ditanggung dening pelanggan. Ing jejere item sing rusak kudu kalebu salinan invoice tuku lan perjanjian garansi kanthi bener ditandatangani dening Dhukungan Teknis. Sawise 7 dina saka klaim pelanggan menyang Lasers-Pointers.com, yen produk durung diproses lan dikirim ing papan sing dituduhake dening Dhukungan Teknis, departemen kita ora bakal nampa klaim kasebut lan bakal mbatalake panjaluk kasebut kanthi mbatalake sembarang jenis Warranty ing perkakas. Yen komponen sing rusak ditampa amarga kemasan sing ora apik, kita bakal ora ngurus perbaikan kasebut. Ngomongake masalah kasebut menyang pelanggan lan langsung ngatasi klien lan agensi transportasi. Sembarang materi sing ora cocog karo karakteristik kasebut bakal dikirim maneh, sanajan materi kasebut tundhuk karo perangkat liya. Yen sampeyan milih cara pangiriman sing ora dijamin lan paket wis rusak, pelanggan bakal tanggung jawab kanggo kerugian.

- Proses jaminan.

A) Yen panrimo produk kasebut mbuktekake manawa karusakan kasebut dijamin karo syarat babar pisan, sawise ndandani utawa diganti bakal dibalekake maneh karo para pelanggan tanpa biaya.

· Ndandani utawa ngganti. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan yaiku ngirimake produk kanggo ndandani utawa ngganti karo sing anyar. Pilihan kasebut didol karo bakul, sing bakal mutusake babagan biaya sing diasilake saben pilihan: yen ana salah siji liyane ora cocog karo sing liyane, bakul bisa milih sing paling trep kanggo kapentingan, sajrone konsumen ora nganggep. Kerugian luwih. Yen artikel sing padha ora kasedhiya, pangowahan artikel sing padha utawa luwih gedhe bakal ditindakake, mesthi ngandhani lan nrima sadurunge, lan diwenehake manawa panjaluk klien kasebut ora disuda, kaya sing dituduhake ing Hukum 23/2003 tanggal 10 Juli Penjaminan ing Penjualan Barang Konsumen (BOE no. 165 saka 11-07-2003)
· Pengurangan rega utawa mungkasi kontrak kasebut. Yen ora bisa (utawa cukup) ngganti produk karo sing anyar, nalika ndandani utawa panggantos ora bisa ninggalake produk kasebut ing kahanan sing cocog, nalika wektu dadi gedhe banget ... konsumen bisa mutusake antarane takon kanggo nyuda rega Utawa mungkasi kontrak (anggere yen ora akurasi penting). Kajaba iku, konsumen duwe hak kanggo ganti rugi.

Lasers-Pointers.com amarga alasan liyane saka perusahaan, ora setuju menyang kiriman produk sing dituntut ing wektu tartamtu, kaya wektu sing ditetepake dening para pemborong utawa produsen, istilah sing bakal disampaikan karo pelanggan liwat mail .

Pengiriman bali bakal digawe kanthi mail biasa, supaya panuku tanggung jawab kanggo kerugian, kerusakan utawa kerugian, yen luwih milih kiriman sing diasuransi lan luwih cepet bisa dibalekake karo kurir ekspres, kudu mbayar 3 €. Jumlah iki bakal dibayar kanthi transfer bank.

B) Yen panrimo produk kasebut mbuktekake manawa peralatan bisa digunakake kanthi sampurna, bakal bali menyang customer lan customer kudu mbayar biaya transportasi sing digawe uga nangani lan mriksa biaya, kira-kira jumlah total 10 €. Pengiriman bali bakal digawe kanthi surat biasa, panuku sing tanggung jawab kanggo kerugian, kerusakan utawa kerugian, yen milih kiriman sing diasuransi lan luwih cepet bisa dibalekake kanthi ekspres kurir, nambah jumlah 3 € ditambah, 13 € gunggunge. Jumlah iki bakal dibayar kanthi transfer bank.

C) Yen nampa produk kasebut gagal dilanggar, garansi kasebut bakal dibatalake. Barang kasebut bakal dibalekake maneh menyang customer lan kudu mbayar biaya transportasi sing digawe uga bisa nangani lan mriksa pamriksan, kira-kira jumlah 10 €. Pengiriman bali bakal digawe kanthi surat biasa, panuku sing tanggung jawab kanggo kerugian, kerusakan utawa kerugian, yen milih kiriman sing diasuransi lan luwih cepet bisa dibalekake kanthi ekspres kurir, nambah jumlah 3 € ditambah, 13 € gunggunge. Jumlah iki bakal dibayar kanthi transfer bank.

Sawise kiriman alat kasebut ditinjau, biaya kira-kira 5 € cocog karo alamat pangowahan utawa duka, miturut panjaluk pelanggan utawa amarga ora dituduh miturut pesenan, bakal ditrapake dening pelanggan.
Yen paket dipulang kanthi alamat sing ora bener, ora ana, ora ngumpulake utawa nolak, pelanggan bakal dikabari nalika nampa ing kantor kita supaya dheweke milih. Yen sampeyan njaluk kiriman anyar, sampeyan kudu mbayar 5 € minangka biaya pengiriman. Bakal entuk sawetara wulan saka kabar sing ana kanggo kita setuju resolusi, sawise wektu iki tanpa nanggepi bakal dianggep nglirwaake tuku lan ngilangi artikel lan jumlah sing dibayar.

- Pembatalan jaminan.

Ora ana kasus njamin sing bakal ditampa nalika produk sing digunakake ora cocog utawa ora miturut ciri sing ditrapake dening Pelanggan.

Produk ditundha amarga alasan ing ngisor iki:

· Panggunaan, manipulasi utawa perawatan sing salah dening Pelanggan piranti utawa komponen.
· Komponen sing diobong nganggo listrik utawa overvoltages.
· Komponen sing rusak utawa rusak kena pengaruh.
· Ndandani salah, modifikasi saka tim tim.
· Penurunan, penghapusan utawa ndhelikake pelanggan saka jaminan jaminan Lasers-Pointers.com utawa pabrikan kabeh produk (kalebu label karo nomer serial lan segel keamanan).
· Kesalahan sing kedadeyan amarga panggunaan sing ora bener utawa ing njaba kahanan lingkungan sing ditemtokake, cacat nginstal, utawa nyandhang lan luh amarga nggunakake peralatan sing normal.
· Kerusakan sing disebabake bencana kayata kebakaran, banjir, angin, gempa bumi utawa badai.
· Karusakan estetika utawa goresan ing bahan plastik kayata sarung.
· Kerusakan sing disebabake dening obyek liyane, dawah, tumpahan cairan utawa kedhelene ing cairan.
· Fault minangka asil saka manipulasi dening teknisi sing ora sah, uga modifikasi utawa ekstensi sabanjure sing ora kalebu ing konfigurasi asli.
· Kesalahan sing gegandhengan karo kesalahan konfigurasi utawa komponen ora kompatibel.
· Bagean sing bisa digunakake, kayata baterei. Nyuda urip baterei amarga proses pangisi daya / ngeculake bola-bali dianggep normal.
· Kerusakan kanthi kacilakan, penyalahgunaan, aplikasi nyalahi panggunaan utawa ora bener.
· Rusak amarga panggunaan normal.
· Apa kerusakan utawa karusakan yen nomer serial lan label barcode produk utawa komponen sing wis diowahi, mbusak utawa dicopot.

9. Tengen mundur

Pelanggan berhak mbatalake pesenan sajrone 14 dina bisnis wiwit ditampa, kaya sing wis diatur ing Artikel 44 UU 7/1996, tanggal 15 Januari, ing Peruncitan.

Pelanggan kudu ngandhani Lasers-Pointers.com kanthi e-mail (info@lasers-pointers.com) sajrone 14 dina. Kanthi cara iki Pelanggan bisa dilaporake babagan prosedur kanggo mbalekake pesenan (nomer bali, cara pangiriman lan alamat pangiriman).

Kabeh barang dagangan kudu dibalekake ing kemasan asli sing utuh, kanthi kahanan sing sampurna lan tanpa dibuwang. Pelanggan kudu adaptasi lan ngetrapake langkah-langkah proteksi lan kemasan produk sing cocog kanggo dikirim menyang gudang kita. Yen ora, Lasers-Pointers.com duwe hak kanggo nolak bali.

Ing njaba wektu iki, ora bakal dirilis maneh, utawa uga ora bakal menehi pesenan kanggo nyuplai barang sing digawe miturut spesifikasi Pelanggan utawa kanthi pribadi, utawa yen kanthi sifat, ora bisa bali utawa bisa ngrusak utawa kadaluwarsa kanthi cepet; Lan panyuwun kanggo nyedhiyakake rekaman swara utawa video, disk lan piranti lunak sing wis ora dibukak dening Klien, uga file komputer, diwenehake sacara elektronik, bisa didownload utawa diproduksi maneh supaya bisa dienggo kanthi permanen. Yen paket bali kanthi ora bener utawa ora lengkap, pelanggan bakal dilaporake nalika nampa ing kantor kita supaya dheweke bisa milih apa sing pengin ditindakake. Sampeyan bakal entuk siji wulan saka kabar kasebut kanggo kita setuju resolusi, sawise wektu iki tanpa nanggepi bakal dianggep yen dheweke ora nolak tuku lan nolak artikel lan jumlah sing dibayar kanggo dheweke.

Pelanggan sing bakal nanggung biaya langsung mulihake produk kasebut menyang Lasers-Pointers.com. Mung manawa bali yaiku kesalahan kiriman utawa panyebab liyane sing ala kanggo kita, kita bakal ngurus biaya pengiriman. Kita ora nampa bali menyang kargo. Pelanggan bakal tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sajrone transportasi bali ing produk. Wangsul kudu dikirim menyang tujuan ing 14 dina sawise tanggal panampa bali. Yen ora bakal ditolak lan dibalekake.

Yen Pelanggan wis nggunakake hak mundur utawa hak mundur, sapisan nampa barang lan diverifikasi manawa ing kahanan sing sampurna Lasers-Pointers.com bakal diwajibake ngasilake jumlah sing dibayar dening Klien kurang biaya pengiriman, mbayar komisi, Biaya bali kayata biaya bank lan biaya pangolahan sing kira-kira 10 €. Pembayaran maneh saka jumlah kasebut bakal ditindakake kanthi cepet lan, ing kasus apa wae, sajrone wektu maksimal telung puluh dina saka penarikan utawa resolusi.

10. Kewajiban klien

Waca Ketentuan Umum saiki sadurunge registrasi minangka pelanggan.
Respect Conditions Umum sawise urutan ditampa.
Mbayarake prices sing disepakati nalika menehi pesanan.

11. Kewajiban Laser-Pointers.com

Kirimake produk kanthi apik ing lokasi kirim sing dikirim.
Ngormati rega pesenan sing disetujoni nalika rampung.

12. Hak Pelanggan

Nampa produk sing nggawe pesanan sampeyan ing kondisi sing sampurna.

13. Hak-hak Lasers-Pointers.com

Nampa pambayaran pesenan.
Ganti rega sing ditetepake ing Web sampeyan kanggo produk sampeyan.
Ngowahi kaping pangiriman produk gumantung saka kasedhiyan sing padha.
Batal pesenan supaya ora mbayar dening Pelanggan.
Mbatalake Web tanpa kabar sadurunge.

14. Notifikasi

Kanggo tujuan kabar, panjaluk lan tulisan apa wae sing menehi kontrak iki, Lasers-Pointers.com bakal dianggep dadi alamat sing dituduhake ing Ketentuan Umum kasebut.

15. Validitas klausa

Sanajan klausa kontrak iki utawa salah sawijining bagean ora bener utawa ora bisa digunakake, sisa klausa utawa bagean kasebut bakal terus bener lan larang regane.

16. Aturan sing ditrapake

Kahanan Umum iki diatur miturut aturan Spanyol saiki, lan khusus dening: Kode Sipil, Hukum 26/84 19 Juni 7 Umum kanggo Pertahanan Pelanggan lan Pangguna, UU 98/13 7 April, Kondisi Umum Rekrutmen, UU 96 / 15 tanggal 2000 Januari ing Ordinan Perdagangan Runcit, Arah 31/8 EC Parlemen Eropa lan Dewan 34 Juni, Hukum 2002/11 tanggal 23 Juli babagan Layanan Masyarakat Informasi lan Perdagangan Elektronik, Hukum 2003/10 XNUMX Juli , Jaminan ing Penjualan Barang Konsumen lan peraturan sing wis diembangake.

rahasia

Ing ngisor iki minangka Katentuan Pangginaan supados Situs Web www.Lasers-Pointers.com:

1. Umum

Nggunakake situs web iki lan / utawa ndhaptar minangka pangguna nyatakake katrangan kanggo Ketentuan Penggunaan lan Ketentuan Umum Kontrak iki.

2. Kepemilikan situs web iki

Situs web iki diduweni dening Lasers-Pointers.com Kabeh hak kanggo konten, gambar, teks, desain lan piranti lunak minangka properti saka Lasers-Pointers.com.
Kabeh unsur situs web iki, kalebu tanpa watesan, desain lan konten kasebut dilindhungi undhang-undhang saka intelijen Harta Intelek, Properti Industri lan perjanjian internasional sing ana hubungane karo Copyright.

3. Panganggone Konten

Kajaba kanthi resmi saka Lasers-Pointers.com, sampeyan ora bisa ngasilake maneh, ngirim utawa nggunakake eksploitasi situs web iki kanthi cara apa wae.

4. Tanggung jawab

Sanajan Lasers-Pointers.com nggawe upaya kanggo mesthekake akurasi lan akurasi konten situs web iki, bisa uga ana kesalahan utawa akurat. Akibate ora njamin akurasi, linuwih utawa akurasi isine.
Lasers-Pointers.com nolak tanggung jawab kanggo informasi sing ana ing situs web pihak katelu sing gegandhengan karo link, karo situs Web Lasers-Pointers.com.

Ora ana kahanan, Lasers-Pointers.com bakal tanggung jawab kanggo ngrusak utawa cedera apa wae sing kedadeyan, utawa ana hubungane karo panggunaan situs web iki.

Sampeyan kudu ngukum Lasers-Pointers.com tumrap kerusakan sing ana amarga gagal netepi syarat kasebut utawa nggunakake konten situs web iki tanpa menehi idin sadurunge.

5. Kalainan

Yen ana syarat-syarat saiki ora sah utawa ora bener utawa ora bisa dilaporake miturut ukum sing ditrapake, panentu kasebut ora bakal ana pengaruh, nanging mung amarga ana kekurangan validitas, lan ora bakal mengaruhi syarat-syarat liyane saiki.

6. Aturan lan yurisdiksi sing ditrapake

Kahanan Umum Iki kudu diinterpretasi lan diatur miturut ukum Spanyol saiki. Sembarang musuhan saka kahanan kasebut kudu diselehake ing pengadilan ing Toledo, Spanyol. Nanging, iki ora bakal ngalangi Lasers-Pointers.com ngetren hak kanggo ngrampungake pengadilan ing ukum liyane sing kompeten.

7. Modifikasi

Lasers-Pointers.com duwe hak kanggo ngganti konten situs web iki sawayah-wayah lan tanpa notifikasi sadurunge.

8. Kebijakan sing paling terjamin

Hukum Organisasi 15/1999, tanggal 13 Desember, Perlindhungan Data Pribadi. Data pribadi sing diklumpukake bakal diproses kanthi otomatis otomatis lan digabung menyang file data saka Luis Corraliza Sánchez, sing tanggung jawab kanggo pangopènan lan panggunaan kasebut.
Klien njamin yen Data Piranti sing diwenehake menyang Lasers-Pointers.com bener lan tanggung jawab kanggo komunikasi babagan pangowahan kasebut. Pamilik data bisa nggunakake hak akses, mbenerake lan, kaya sing kasebut, pembatalan kanthi ngirim e-mail menyang: info@lasers-pointers.com