ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP


Pembayaran

Debit / Card Kredit

Sampeyan bisa mbayar langsung karo debit utawa kertu kredit liwat platform pambayaran, aman 100%, kita ora entuk akses menyang data kertu.

Transfer Wire

Sampeyan bisa milih cara transfer transfer pembayaran menyang akun BBVA utawa ABANCA. Sawise pambayaran digawe, kirimake salinan menyang info@lasers-pointers.com. Aja lali nemtokake jeneng lan jeneng saliyane jeneng nomer.

Apple Pay / Google Pay

Yen sampeyan duwe piranti iOS utawa Android, sampeyan bisa mbayar kanthi cepet lan gampang.