ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP


Pangiriman

Pesenan diselehake ing situs web kita sadurunge jam 10.00h. bakal dikirim ing dina sing padha.

Pengiriman menyang tujuan ing njaba Spanyol (Internasional)

Kanggo ndeleng opsi pengiriman internasional sing ditambahake menyang barang-barang belanja web sing pengin sampeyan tuku, klik Checkout banjur pilih negara kasebut saka dhaptar.

Pengiriman menyang Semenanjung

·Pangiriman kaping 2 nganti 5 dina Dening Letdin Kiriman Biasa tanpa asuransi. Rega: saka 0.70 €
·Pangiriman 24 jam Pangiriman Dening Post Express 24 Paq. Rega: 4.60 €

Pengiriman menyang Islas Baleares, Kepulauan Canary, Ceuta lan Melilla

·Pangiriman kaping 2 nganti 5 dina Dening Letdin Kiriman Biasa tanpa asuransi. Rega: saka 0.70 €
·Pangiriman 2 nganti 5 dina Dening layang Kirim. Rega: 4.60 €