ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)
Takon

Pointer Laser Biru 1000mW (445nm)

Total Price: € 139,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 1000mW (1W)

Gelombang (warna): 445nm (biru)

Kasedhiya rasuk: 10 km

Ukuran: 15cm x 2cm

Bobot: 100 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: 2x UltraFire 16340

Urip baterei: 1.5 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Iki ngobong kabeh jinis materi kanthi cepet lan kanthi jarak gedhe amarga fokus sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran balok: plastik, kain, karton, kertas, korek, kayu.

Kalebu

Petunjuk Laser, String lan Pandhuan.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Buenas ndhelikake Quería saber el precio de uno toropoli saka 300 mW Hace un año les compris un 300 de mf Manyas gracias

    Buenos días. Nemokake aku luwih apik saka 300mW: https://www.lasers-pointers.com/collections/green-lasers-pointers/products/300mw-green-laser-pointer-532nm A Salam.

  • Sampeyan ora ngerti apa sing bakal teka ing televisi, kaya sampeyan, ora?

    Wigati
    Cualquiera de nuestros modelos verdes serviría, aquí los puedes ver todos: https://www.lasers-pointers.com/collections/green-lasers-pointers
    Greetings.

  • aku pengin golek laser kepiye carane njaluk

    Hello.
    Sampeyan bisa tuku liwat situs web, supaya ngerti yen sampeyan butuh pitulung.
    Greetings.

  • Oye disculpa es precio mexicano o estadounidense ????

    Wigati
    Anak dólares de Amerika Serikat.
    Greetings.

  • Cuanto sale el lser hasta guadalajara

    Wigati
    El precio del láser es el que aparece y el envío puedes verlo tras añadir tu direción de envío.
    Matur suwun!

  • hola quiciera saber si este precios es en peso y cuanto sale el envio al interior

    Hola. El precio es Euros o dólares americanos, gumantung saka moneda que tengas seleccionada en la partai izquierda unggul. Kanggo nggunakake biaya saka envío añade el artículo al carrito y selecciona tu país entre la lista. Saludos!

  • ana pesawat baterei sing kalebu utawa bakal ana tanpa?

    Hello.
    Iki ora diwenehake, kudu ditambahake kanthi kapisah.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE