ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)
Takon

Pointer Laser Greenm 100mW (532nm)

Total Price: € 9,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 100mW

Gelombang (warna): 532nm (ijo)

Rentang balok sing katon: <4 kilometer

Ukuran: 16.2cm x 1cm

Bobot: 38 gram

Jangka urip saka dioda: 5,000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: 2x AAA

Urip baterei: <1.5 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Burning macem-macem bahan ireng, tas sampah bisa nganti tekan balon sing njeblug.

Kalebu

Pointer Laser, Kepala lan Petunjuk Kaleidoskopi.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Apa sampeyan ngirim penunjuk laser violet menyang Athens, Yunani? Biaya dhuwit? Thanks akeh.

    Hello.
    Kita dikirim ing saindenging jagad.
    Sampeyan bisa ndeleng opsi kiriman lan biaya kanthi nambah barang sing pengin menyang grobag lan milih negara kasebut ing dhaptar.
    Greetings.

  • Hai! Apa bisa nyipta pointer karo plug lan muter sambungan USB kanggo nggunakake sajrone presentasi lan ngoper slide? Aku seneng duwe presenter nganggo laser ijo lan bentuk pena nanging ora mungkin ditemokake! Thanks kanggo bantuan Sylwia

    Sugeng enjang.
    Nyuwun sewu, ora duwe laser karo karakteristik kasebut.
    Greetings.

  • dheweke kalebu laser lan ora ana gafas. ¿Puedo comprar las gafas solas? gracias.

    Good morning.
    Si, desde aquí pueden comprarse: https://www.lasers-pointers.com/products/laser-glasses-blue-green-violet
    Greetings.

  • estoy en Bogota, Kolombia, porfa tiempo de entrega, kosto de envio

    Wigati
    El tiempo de envío gumantung de la opción que elijas, desde 2 semané con la más lenta a 2 días con la más rápida.
    Puedes ver las deux para disponibles y su coste añadiendo al carrito de la web los artículos que desees y seleccionando tu laís en la lista.
    Greetings.

  • Sampeyan bisa nggunakake 100w, nanging sampeyan kudu nggunakake piranti lunak?

    Wigati
    USA dos pilas tipo AAA.
    Greetings.

  • Aku podían enviar un puntero láser verde contra reembolso.el que cuesta 10 euro.

    Wigati
    Iki, kanggo mbahas realita prekara sing cocog karo web.
    Las formas de pago mbatalake putrane por tarjeta o transferencia bancaria.
    Greetings.

  • Y en Argentina cual seria el precio de este laser? Apa sing sampeyan arep?

    Wigati
    Ing, iki minangka euro utawa dólares, deberás usar un konteror de moneda kanggo saber su precio en tu moneda.
    Greetings.

  • Hola estoy buscando un laser verde de alcanze de 4KM que me pidieron, tienen?

    Wigati
    Ya, iku modhél modhél alcanzaría hasta 4km.
    Greetings.

  • Ok aku ndeleng pointer laser 100mw ijo udakara $ 10.14 lan pengin takon apa IS REALLY 100MW? Aku mung njaluk konfirmasi amarga aku pengin lan liya-liyane uga, nanging aku kudu ngerti

    Hello.
    Ya, kekuwatan kita nyata. Kanggo pitakon, apa wae sing sampeyan lakoni.
    Greetings.

  • ora ana laser vendor verdes de menor potencia? (5 o 10 mw)

    Wigati
    Ora, ora ana tenemos.
    Greetings.

  • El cabezal caleidoscopico tiene duración? O dura indefinidamente?

    Wigati
    Ora es pieza que se desgaste, por lo que puede durar indefinidamente.
    Greetings.

  • Nanging, aku kalebu wong liya sing paling apik kanggo podo karo usahawan protokol nanging el puntero ha asil kanggo mas grande de lo que pensaba y no cabe, as quería saber si podría comprar únicamente el maletín sin volver a comprar el láser. También quería saber si cada cabezal caleidoscópico tiene un patrón diferente o no.

    Wigati
    Iki, sing kalebu salah siji protokol: https://www.lasers-pointers.com/products/protection-box o el maletin: https://www.lasers-pointers.com/products/aluminum-case
    Ing, cadazabe del pack de 5 tiene un patrón diferente.
    Greetings.

  • Apa sing diarani clase es el láser?

    Wigati
    Es clase 3B.
    Matur suwun!

  • Halo, aku saka Republik Ceko lan aku pengin tuku laser ijo 100mW sampeyan. Aku kepengin ngerti sepira suwene ngirim laser saka toko sampeyan menyang omahku yen aku tuku saiki. Matur suwun kanggo njawab. Greeeting, Filip.

    Hello.
    Kuwi gumantung karo cara pangiriman sing dipilih, saka 1-2 dina kanthi pilihan luwih cepet, nganti 1-2 minggu luwih alon.
    Greetings.

  • Cuanto tiempo se tardaria de llegar a danli el paraiso honduras

    Wigati
    Depende de la forma de envío que elijas, desde 2 días con la más rápida a 1-2 semana con la más lenta.
    Greetings.

  • Si doser las 100mnw verdes me cobran dos en soloos or solo uno. Respoesta Espero. Gracias

    Wigati
    Sólo un envío por cada pedido.
    Greetings.

  • Aue precio tiene en guatemala

    Wigati
    El precio es el que aparece junto a los productos, uni us a un konteror de divisas.
    Greetings.

  • Lo podrian entregar en guatemala, y cual sera el valor

    Wigati
    Sampeyan bakal duwe masalah dosa Guatemala, lan ing ngarep produk.
    Greetings.

  • Buenas tardes, quería saber cuanto tarda en llegar el pedido a España y cuanto me saldría el envío, estoy interesado en un puntero para presentaciones. Gracias.

    Wigati
    Añadiendo al carrito los artículos que desees puedes ver los plazos de entrega con cada opción de envío y el coste que tienen.
    Greetings.

  • nekesito precio de 10 puntero laser verde con salida de 4MW, ademas yo estoy en hermosillo, sonora mexico de donde me mandarias la mercancia?

    Wigati
    Ing 4mW ora ana sing nggambarake model, umume model 100mW.
    El precio sería el que aparece en nuestra web junto al artículo.
    Se envía desde España.
    Greetings.

  • Apa sampeyan kudu ngilangi laser lan apa sing paling apik? Puede influir en la distancia a la que llega el laser si se usan pilas alcalinas?

    Wigati
    Si, el haz de luz es katon.
    Las pilas influyen en gran medida al rendimiento del láser, si putra alcalinas, ora ana barang sing ora bisa ditampa, mula alanggo marca de calidad y están nuevas, darbe el mejor resultado kemungkinan.
    Greetings.

  • Aku pengin ngerti apa 100mw minangka laser kualitas apik banget lan sampeyan bisa ngganti kepala saler lan aku pengin priksa manawa aku bakal dadi kualitas sing apik.

    Hi.
    Laser kita kalebu kualitas paling dhuwur, duwe garansi 2 taun.
    Model 100mW nganggo sirah lan bisa ditambahi 5 kepala liya sing bisa ditambahi.
    Regards.

  • El puntero laser verde de 100mW las pilas que a de utilizar cuales son

    Wigati
    USA dos pilas tipo AAA.
    Matur suwun!

  • Ing ngisor iki, sampeyan duwe protege kanggo garaning laser kanggo 100mw kanggo 500mw? Dheweke visto que cuestan lo dhewe.10 euro

    Wigati
    Iki, protegen kanggo láser de más de 5000mW masalah.
    Matur suwun!

  • Como pago contrareembolso?

    Wigati
    Yen ora bisa dipercaya, sampeyan ora bisa ngatasi transfer transfer bancaria utawa tarjeta.
    Matur suwun!

  • Ing ngisor iki, sawetara saber antes de model sing kalebu laser kanggo model sing padha

    Wigati
    Ora, model iki ora ana model.
    Matur suwun!

  • Modhél nganggo modhél 100 sing paling anyar kanggo milih al-alçalin kanggo ver de haz de luz o no es necesario y si se viese se puede ver de día saludos

    Wigati
    Ora ana sing kudu dipateni karo anak-anak lan buena calidad y están nuevas, mesthine bakal dadi bocah sing dadi anak lan bocah sing ora bisa digunakake maneh.
    Durante el día mientras ora ana bajo la luz del sol también es kemungkinan ver el haz.
    Matur suwun!

  • Hola, acabo de recibir mi puntero láser verde de 100mW y al usarlo he comprobado que no sale el haz de luz desde el puntero como se ve en las fotografías (la línea verde Continua) y además no tiene focalizador, no sale un sólo target sapa con efecto estrellado. Nanging ora bakal nyoba apa-apa, apa ora bakal ngerti, apa ora bakal dikendhaleni?

    Wigati
    Para que se vea un sólo haz debes retirar el cabezal caleidoscópico, es la parte final del láser, en las instrucciones viene señalada la part que es. El model de 100mW ora ana sing paling apik. Sampeyan bisa uga njaluk apus sing bisa digunakake kanggo mbayar 300mW.
    Greetings.

  • Ing ngisor iki, dheweke kalebu produsen kanggo saben taun 15. Sabanjure sampeyan bakal menehi pitunjuk?

    Wigati
    Elegiste el envío por correo ordinario, por lo que el plazo de entrega es de 3 a 5 días.
    Matur suwun!

  • Apa Puede llegar a explipar goblos realmente?

    Wigati
    Si, bledosan globos pintados saka negro dónde se apunte con el láser.
    Matur suwun!

  • Esto es lo mejor que podréis encontrar por internet sin ninguna duda nanging tened en cuenta que en algunas fotos la 2,4,7,10,12,15,18,20 y 22 se ve que tiene como una especie de focalizador y no es un cabezal caleidoscopico kanggo realizar efectos como estrellas porque se ve que de el no salen muchos nilai sólo sale, apa Qué se supone que es?

    Wigati
    Es el cabezal caleidoscópico con el cristal quitado, se puede romper con un clavo por ejemplo, siempre que no se vaya a hacer uso del cabezal (ya que se rompería) y se prefiera usar el láser con el puesto que con el retirado que sería igual .
    Matur suwun!

  • Se puede anular el pedido?

    Ya, sampeyan wis mbatalake.
    Greetings.

  • Lo e pedido por correos nyebut les puedo decir que lo dejen en la oficina y pasar a buscarlo?

    Puedes llamar el día de la entrega y preguntarlo, en la web de Correos Express ndudohake si hay al panggunaan oficina cercana ya que sólo tienen una en cada provincia y quizás este demasiado lejos para poder ir a recogerlo.
    Greetings.

  • Apa ora ana sing nggambarake produsen pirang taun?

    Wigati
    Si elijes el envío por Correos estará en la oficina de Correos más próxima y si es por Correos Express en la delegación de Correos Express o volverían a pasar a entregarlo al día siguiente.
    Matur suwun!

  • Ing diferencia hay njaluk un láser de 1mw y uno de 100mw?

    Wigati
    La potencia, el 100mW es 100 veces más potente que uno de 1mW.
    Matur suwun!

  • kula dheweke pedido este láser hoy por correos exprés cuando me llegara? Gracias

    Wigati
    Se enviará el lunes y llegaría el martes.
    Greetings.

  • Que pilas putra las AAA

    Wigati
    Son la pilas normales que suele usar los mando a televisión.
    Matur suwun!

  • Hola se puede ver el haz de luz de este laser? Que pilas necesita? Apa sah en España tener lasers de este tipo?

    Wigati
    Si, se ve el haz de luz. USA dos pilas tipo AAA.
    Si, putra legales.
    Matur suwun!

  • saiki aku bakal dadi laser laser punter lan 100 mW queria saber kanggo modhél modifikasi pape? l muchas gracias

    Wigati
    Ora, ora puede.
    Matur suwun!

  • Buenas, Conto láser se podría realizar un agujero de 6mm de diámetro en un plásticotransparente? Apa ora bisa dadi serial la potencia mínima? Un saludo

    Wigati
    Ora, iki modhél ora kalebu moderen.
    El plástico transente es muy difícil de quemar, por lo que quizás sólo sería kemungkinan con los modelos azules que son los los más queman: https://www.lasers-pointers.com/collections/blue-lasers-pointers
    Matur suwun!

  • Pira regane laser ijo 100mw ing USD? Kira-kira suwene suwene sawise entuk pesenan menyang Houston, TX, ing AS? Apa ana jaminan saka cacat? Nuwun, Jim

    Hello.
    Ing sisih kiwa web bisa milih USD lan ndeleng rega dolar.
    Wektu gumantung karo cara pengiriman sing sampeyan pilih, sampeyan bisa nambah barang menyang cart lan ndeleng macem-macem pilihan pengiriman sing kasedhiya.
    Kabeh produk kita duwe garansi rong taun.
    Greetings!

  • Bisa uga 100WM ijo lightvburn light

    Hello.
    Bisa ngobong: macem-macem bahan warna berwarna ireng, tas sampah, malah bisa njeblug balon.
    Greetings!

  • Saludos, manawa sampeyan bisa ndeleng kontak kanggo menehi target kaya? y como contacto para decidir el método de pago, y cuanto tardaría en llegar a Sanlucar, mas especificamente Cadiz (España). Gracias

    Wigati
    Lo puedes kalebu través de la page web.
    Sejaluk pagar transfer transfer bancaria o tarjeta.
    El tiempo de envío es de 3 a 5 días con el envío normal o un día por messengerjeria urgente.
    Matur suwun!

  • Es kanggo usarlo en fotografie Nocturna, mi pregunta es la siguiente, dino se apunte es un point lo que o ve, que que deberé enfocar con la cámara. y yen aku ora bakal mateni gaya olahraga sing ora bakal digunakake kanggo aku. Gracias.

    Wigati
    Saiki, sampeyan ora bisa nemokake target.
    Matur suwun!

  • Ing ngisor iki, laser laser punteros saka 2mW y tengo algunas dudas. Funcionan con pilas AAA? Imagino que con dos? Luego otra duda referente a la entrega. Soy de barcelona y necesito urgentemente el pedido. Apa kemungkinan kompresialmentarar? En todo caso, si se trata de envío, cuando tardaría (Dheweke dadi komisi algunos al lesse des que les ha llegado después de 100dias y no dispongo de tanto tiempo)? A la espera de su respuesta. Manyas gracias, Arnau

    Wigati
    Yen, sampeyan kudu nggawe AAA. Ora ana wong ing Barcelona, ​​bakal dadi España tarda un día.
    Matur suwun!

  • en las gambar aparece que se le puede poner un focalizador, ¿Dónde podría comprarlo?

    Wigati
    Ora, model iki ora ana sing nggayuh focalizador saka kamar hotel, sing bakal digawe kanggo koleksal kanggo realizar efectos estrellados.
    Matur suwun!

  • Y sabrías cuanto tardaría en llegar por transferencia bancaria o por tarjeta? cuanto serían los biaya de envíos? y por último, como puedo asegurarme que no es ninguna estafa? Saludos y gracias

    Ing ngisor iki kudu dikandhakake: ing normal saka 3 kanggo 5 dino (0,67 €) lan keparenga tarda un día (4,60 €).
    Somos una empresa sah: https://www.lasers-pointers.com/pages/disclaimer
    Matur suwun!

  • Apa produsen pengabdian? Trae pilas, en caso de que si o no, minangka model anak pilas? gracias

    Wigati
    Si, se puede devolver. USA dos pilas tipe AAA, ora ana incluidas.
    Greetings.

  • Apa penunjuk laser iki duwe kunci kunci? Yen ora, sing ijo apa?

    Hello.
    Iki minangka model ijo sing mung kunci kunci: https://www.lasers-pointers.com/products/300mw-green-laser-pointer-532nm
    Greetings!

  • Iki punter kula sirve para mi telescopio ?? y otra cosa se puede pagar contra reembolso

    Wigati
    Iki, bisa uga bakal digunakake maneh kanggo menehi saran ing sawetara potentes.
    Solo se puede pagar por tareta utawa transferencia bancaria.
    Matur suwun!

  • perusahaan sampeyan adhedhasar lan apa sing bakal diramalake wektu pengiriman menyang ireland ???

    Hello.
    Kita saka Spanyol.
    Kita duwe sawetara pilihan pangiriman, saka sawijining dina paling cepet kanggo paling suwe 1-2 minggu.
    Greetings!

  • Apa sampeyan kudu ngerti apa sing nyata, yen sampeyan bakal ngerti apa wae?

    Wigati
    Modhisi kasebut minangka modus sing paling apik kanggo menehi saran, kanggo que lo pudieran ver otras que se encuentren en la trayectoria del láser quizás se quedase algo corto al ser nuestro model de menor potencia.
    Matur suwun!

  • Apa sampeyan bisa ndeleng ing claramente sing bisa ditemokake ing 4 km? Gracias

    Si, así es!

  • Buenas, podria pirang kalebu 2 pilas aaa que laser laser? Apa laser serviria kanggo uso astronomi? Gracias

    Wigati
    Sampeyan bisa ngubungake encontrar en cualquier bazar o supermercado. Kanggo astronomia los más sing bisa dadi bagean saka 300mW, yaiku keamanan korto.
    Matur suwun!

  • Wis réspirasi régema. Suponer que otros lásers ing taun 200mw lan superiores sí lo hacen, nanging nyata, sampeyan bakal ngerti manawa laser lan 100mw sawetara jinis segundos (sakteruse 10) apa ora? Saludos

    Wigati
    Los modelos que tenemos que quemen cerillas son a partir de 300mW, el 200mW tampoco puede. Siji pambiera lan variasi segara sing ana ing ngisor iki, nanging ora ana ciri.
    Greetings.

  • Buenas, iku artineulo saka garantia ??

    Wigati
    Si, tiene dos años de garantía.
    Greetings.

  • Puede mandarme una foto de la caja de proteccion kanggo verla? Aku si gusta pues la pido tambien.

    Wigati
    Desde aquí se puede ver: https://www.lasers-pointers.com/products/protection-box
    Greetings.

  • Apa modhél modhal saka 100mw sólo incluye el cabezal caleidoscópico? kula acaba de llegar y si quiero usar el láser sin hacer las difracciones tengo que quitárselo. Ora ana incluye ningún cabezal sin hacer "efectos", kanggo normal?

    Wigati
    Si, sólo incluye el cabezal caleidoscópico.
    La forma de usarlo sin él es quitarselo y ya proyectará el haz sin efectos, ora ana kacepetan ing negara iki.
    Greetings.

  • A part del color de la luz hay alanggo diferencia en potencia porque veo por todos lados verde tapi yo lo cogi en rojo. Gracias

    Wigati
    Los lásers verdes son más visibles y con mayor alcance que los rojos con la misma potencia.
    Greetings.

  • Ing ngisor iki, sampeyan kudu milih kalebu 100 punjul 15 mW mi pregunta es. Incluye el accesorio de caleidoscopio? Ya que encuentro una pestaña que me sugiere añadirlo por XNUMX €, por cierto el precio no incluye cost de envio verdad? Yen sampeyan bakal adol ing pasar sing adol karo pedagang prodhuk menyang Alcalá de Henares, Madrid, lan ora bakal diarepake

    Wigati
    Sampeyan ora bisa nggunakake calezale caleidoscopico gratis, yen sampeyan kudu milih karo 5 paket kanggo bocah lanang sing paling cilik 15 €.
    Kos biaya saka envío ora ana incluidos.
    Greetings.

  • Hola. Tengo un cliente to my 60ide punteros verdes, de los que les permiten señalar a las estrellas. Dheweke milih salah siji 100W Aku kudu menehi layanan? Apa sing dikepengini karo 10 taun? Saludos

    Wigati
    Iki, kanggo model 100mW sing bakal digunakake ing lapangan, dadi profesional profesional kanggo wong profesional sing bakal dadi anggota 300mW.
    Tenemos mesthi sampeyan bisa mbatalake artosculos, los podemos enviar en un día.
    Greetings.

  • buenas, apa laser es lo cocog kanggo nggunakake prender? gracias

    Wigati
    Ora, kanggo encerer serillas minangka model saka 300mW.
    Greetings.

  • hola, una preguntilla, apa laser sing mbuwang IR filtro? para saber si putra 100mw ngerti gras sing akeh

    Saiki, singestros lásers verdes cuentan con filtro IR.
    Greetings.

  • buenas, este interesado en este puntero laser de 100mw, quisiera saber si la calidad de los materiales es buena y del alcance que puede llegar a tener el laser, las pilas vienen incluidas? gracias

    Wigati
    La calidad es muy buena al igual que en todos nuestros productos. Sing mesthi wae kalebu antes de enviar que funcione perfectamente. Model sing paling apik saka 4 km. Ora ana lluvaas pil.
    Greetings.

  • hola tengo un laser del model mas pequeño de luz verde de 100mW y al ponerle unas pilas luce muy pokito en luz roja tapi el laser es verde y aveces si luce en verde but no muy potente irung lo que es?

    Hola, ora ana podemos saber cual es el fallo de un láser que no ha sido comprado a nosotros, securityamente este dañado o quemado su diodo, este suele probar la mayoría de veces al poco tiempo de uso en aparatos láser de baja calidad.
    Greetings.

  • Ora ana konsumen hacerme con las instrucciones, que dini prdido, por puissen las pueden remitir

    Sampeyan bakal ngirim email menyang email menyang info@lasers-pointers.com kanggo menehi informasi sing paling apik, kanggo menehi informasi instruksi kaya.
    Greetings.

  • ora ana koma hacer la compra, solo quiero uno y por contrareembolso, digame como sigo, ó deje telf y llamo yo

    Sampeyan uga ora bisa nggunakake situs web lan menehi email menyang email menyang info@lasers-pointers.com lan data.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE