ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)
Takon

Penunjuk Laser 100mW Abang (650nm)

Total Price: € 9,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 100mW

Gelombang (warna): 650nm (abang)

Kasedhiya rasuk: 3 kilometer

Ukuran: 16.2cm x 1cm

Bobot: 38 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: 2x AAA

Urip baterei: 1.5 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Burning macem-macem bahan ireng, tas sampah bisa nganti tekan balon sing njeblug.

Kalebu

Pointer Laser, Kepala lan Petunjuk Kaleidoskopi.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • ¿Cuando vendra el laser?

    Wigati
    Primero tiene que realizar el pedido.
    Greetings.

  • Apa sampeyan bisa ndeleng karo istilah termino?

    Wigati
    Si es katon su bahaya en la oscuridad.
    Greetings.

  • Apa sampeyan kudu nggunakake baterai? kelingan? pilas? Aku gustaría saber ese detalle

    Wigati
    Nggawe modhel pangurus mode.
    Greetings.

  • Dheweke recibido el puntero que les pedi. Ha llegado con retraso por falta de datos de post direkte, nanging ha llegado. El cabezal que trae es de calidoscopio, nanging yo quisiera tener un cabezal de un solo haz de luz. Apa Ello es kemungkinan? Apa Cómo se le puede cambiar el cabezal? Gracias

    Wigati
    El cabezal va enroscado en la punta del láser, se puede quitar dándole vueltas y ya se quedaría el haz de luz sólo.
    Greetings.

  • Es apto el puntero de laser rojo 650 nm y 100 mw kanggo tratamientos de estética? Apa sampeyan kudu nggunakake spesifik al aplicarlo sobre la piel? Gracias.

    Wigati
    Modhisi utawa model 200mW minangka panggunaan kanggo tratamientos de piel.
    La precaución que habría que tener es mantener la distancia necesaria del láser a la piel para evitar que pueda quemar demasiado y protegerse la vista con gafas de securityidad.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE