ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)
Takon

Penunjuk Laser Violet 100mW (405nm)

Total Price: € 9,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 100mW

Gelombang (warna): 405nm (violet)

Kasedhiya rasuk: 2 kilometer

Ukuran: 16.2cm x 1cm

Bobot: 38 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: 2x AAA

Urip baterei: 2 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Burning macem-macem bahan ireng, tas sampah bisa nganti tekan balon sing njeblug.

Kalebu

Pointer Laser, Kepala lan Petunjuk Kaleidoskopi.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Cuanto suele tardar el envío del prodto (destino Canarias)?

    Wigati
    Tarda de 3 lan 5 dino.
    Greetings.

  • Hola. Asen envíos a Perú cuanto cuesta una unidad

    Wigati
    Hacemos envíos dadi todo el mundo. Puedes ver el precio de cada artículo junto sing el.
    Greetings.

  • ¿Quema el laser?

    Wigati
    Yaiku modhél modhél saka warna warna, bolsas de basura, lan kalebu globos eksplorasi.
    Greetings.

  • Hola buenas. Importante para mi que se vea el rayo láser. Apa iku model sampeyan?

    Wigati
    Si, el haz es katon en la oscuridad aunque el color violeta es el menos katon.
    Iki kudu dadi mayoritas visibilitas sing bisa dipilih maneh.
    Matur suwun!

  • Apa laser iki fokus?

    Hello.
    Ora, model iki ora dadi fokus.
    Greetings.

  • Me dice "Mustahil kanggo ditambahake menyang bagan" a que se debe? primero me tengo que registrar?

    Wigati
    Ora ana registrase sing kudu didaftarake kanggo artosculos, prueba desde otro navegador web.
    Matur suwun!

  • Apa sing dikandhani pilas hay que usar? Me gustaria saber, de tama tama hante que usarla y si putra necesarias unas pilas especiales gracia.

    Wigati
    Yen ora milih AAA usa, ora ana sing spesifik.
    Greetings.

  • incluye pilas?

    Hola, ora, ora ana pil incluye.
    Greetings.

  • Conto kanggo adaptasi gambar?

    Hola, si incluye un cabezal para facas las figuras.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE