ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)
Takon

Penunjuk Laser 200mW Abang (650nm)

Total Price: € 19,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 200mW

Gelombang (warna): 650nm (abang)

Kasedhiya rasuk: 6 kilometer

Ukuran: 12cm x 2.2cm

Bobot: 64 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: UltraFire 16340

Urip baterei: 2 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Iki ngobong macem-macem bahan warna ireng kaya tas sampah lan njeblug balon.

Kalebu

Pointer Laser, Kepala Kaleidoskopi, String lan Pandhuan.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • apa sampeyan nampa paypal

    Hi.
    Ora, Paypal ora nampa pambayaran laser.
    Greetings.

  • Ing ngisor iki, sampeyan bisa uga ora mung apa?

    Wigati
    Tiene un diámetro de 5.0 mm.
    Greetings.

  • Apa laser iki ngobong?

    Hi.
    Laser iki bisa ngobong macem-macem bahan warna ireng kaya tas sampah lan njeblug balon.
    Greetings.

  • Cuanta distancia alcanza el laser de 300mw, cuanto alcanza el de 200mw y cuanto alcanza el de 100mw? Porvafor decirme la distancia q alcanza en KM o en M.gracias

    Wigati
    El de 100mW alcanza 3km, el de 200mW 6km y el de 300mW 9km.
    Puedes ing ngisor iki bakal dadi model ing modhél cada.
    Matur suwun!

  • kanggo nggunakake piranti kanggo nggunakake baterei

    Wigati
    Ora, nggunakake mode baterai 16340.
    Greetings.

  • ¿Es obligatorio comprarse gafas? si no te las pones que pasa

    Wigati
    Ora ana sing kudu digunakake ing siti abiertos y controlados al aire free dónde no pueda reflejar el láser en ninguna superficie cercana, ni se mire directamente el haz ni se apunte a nadie.
    Matur suwun!

  • Apa El Cargador de la bateria viogen incluido? Apa ora duwe pengaruh, sampeyan kudu ngerti apa sing paling gampang?

    Wigati
    Ora, ora ana apus-apus sing ora ana siji-sijiné, lan kabeh liya.
    Greetings.

  • Apa Es enfocable?

    Wigati
    Ora, iki modhél ora, apa sing bakal ditampa ing 300mW.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE