ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)
Takon

Penunjuk Laser Violet 200mW (405nm)

Total Price: € 19,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 200mW

Gelombang (warna): 405nm (violet)

Kasedhiya rasuk: 4 km

Ukuran: 12cm x 2.2cm

Bobot: 64 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: UltraFire 16340

Urip baterei: 2 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Iki ngobong macem-macem bahan warna ireng kaya tas sampah lan njeblug balon.

Kalebu

Pointer Laser, Kepala Kaleidoskopi, String lan Pandhuan.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Apa iki Pointer Laser 200mW cukup kanggo ngobong kaya tandhingane?

    Hello.
    Ya, sampeyan bisa mbakar konsentrasi balok sampeyan kanthi kaca sing nggedhekake umpamane amarga model iki ora ana fokus. Saka model 300mW yen kalebu.
    Greetings.

  • Buenas noches, quería preguntar: si hago un pedido (con correos urgente 24h) hoy viernes 23-02 antes de las 10.00am, ¿llega el sabado (vivo en Almeria) o lo entregan el lunes? Gracias y hasta pronto.

    Good morning.
    Si se realiza el pedido hoy viernes antes de las 12 de la mañana llegaría el pedido el lunes, los sábados no entran en días de entrega.
    Greetings.

  • Ing ngisor iki, kepiye kalebu kepemil sing kalebu ora 0 96 € y ora bakal aku pilih salah sawijine.

    Wigati
    Ing ngisor iki, sampeyan bakal mbatalake para pedidos kurang luwih murah 19 €.
    Kanggo modhél modhél saka láser ora ana sing ora bisa dibantah.
    Greetings.

  • Buenas. ¿El envío a Perú es gratuito o tengo que pagar algún monto adicional?

    Wigati
    El envío tendría coste. Kanggo nggunakake oposiones en avío a carade de carro de la web los artículos que quieras comprar, haz clic en Finalizar compra y selecciona kanggo pa list.
    Matur suwun!

  • Kabeh liya

    Wigati
    Sampeyan kudu nggunakake al carrito de la web los artículos que deses comprar y suntirendo el proceso de compra. Si necesitas ayuda avísanos.
    Greetings.

  • Apa sampeyan kudu milih ing encer? Apa sampeyan kudu ngrampungake cupon de descuento? Gracias

    Wigati
    Cerillas sólo son capaces los modelos partir de 300mW. Kasedhiyan puedes sing ora nyata yaiku prekara primer kanggo futaras.
    Matur suwun!

  • Hola buenas. Se ve claramente el rayo de luz por la noche si apuntas al cielo ?? Y tengo una duda sobre el envió, hay algún otro envió que tarde mas y que laut mas barato o solo esta la opción de envio en un día? Nanging, 3 pregunta que hago y en todas me resolvieron mis dudas rápidamente, excelente servicio. Gracias por la atención

    Wigati
    Si, el haz se v claramente de noche. Kanggo iki nggambarake gambar sing ora bisa dibatalake.
    Matur suwun!

  • Siji komparasi sing nglanggar taun 200mW sing dikepengini karo 100mW, lan ing ngisor iki bisa diarani? Y para señalar al cielo por la noche cual es el mejor color / potencia de láser? Manyas gracias por su atención

    Wigati
    Sampeyan bisa milih ing 100mW lan sampeyan bakal duwe warna sing katon lan campuran brillante lan el violeta el queos. Kanggo nggunakake njaba saka gaya rekomendasi saka warna kanggo 200mW.
    Matur suwun!

  • Sampeyan bisa fokus laser 200MW violet? Lan kepiye kudu fokus?

    Hello.
    Ora, laser iki fokus. Model kasebut bisa fokus saka 300mW.
    Greetings.

  • Halo, apa ana spesifikasi teknis kanggo laser sing kasedhiya? Kaya jinis dioda bekas lan sirkuit nyopir? Tambahan sampeyan bisa ngira bedane balok? Kanthi Christof

    Hello.
    Kita bakal ngirim email kanthi spesifikasi teknis saka model iki.
    Greetings.

  • Apa Los Cabezales caleidocopicos son un accesorio necesario para el laser? Apa sampeyan duwe laser kanggo wong liya sing ora duwe pangarep-arep karo dosa sing dikepengini?

    Wigati
    Ora, ora ana putra sing kudu dilindhungi para suyonionamiento. Ing ngisor iki, sampeyan bakal ngerti apa wae sing dibukak. Sampeyan kudu ngrusak dosa normal kaya sing ana ing pack, lan kalebu algunos sing kalebu serie un cabezal caleidoscopico gratis.
    Greetings.

  • El laser violeta de 200mW viene con pilas

    Wigati
    Ora, ora ana incluidas, sing dadi bagean saka tiene que añadir.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE