ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)
Takon

Pointer Laser Biru 3000mW (445nm)

Total Price: € 179,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

.Untuk daya: 3000mW (3W)

Gelombang (warna): 445nm (biru)

Kasedhiya rasuk: 20 kilometer

Ukuran: 21cm x 3cm

Bobot: 220 gram

Jangka urip saka dioda: 5,000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: 2x UltraFire 16340

Urip baterei: 1.25 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Iki ngobong kabeh jinis materi kanthi cepet lan kanthi jarak gedhe amarga fokus sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran balok: plastik, kain, karton, kertas, korek, kayu.

Kalebu

Petunjuk Laser, String lan Pandhuan.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • estimado hacen envios a Chile ??? el valor esta en que tipo de moneda

    Good morning.
    Si, enviamos a Chili. Ing ngarep $ ana duwit $.
    Greetings.

  • Hola buenos días ¿El precio en qué moneda está? ¿Hacen envíos a México?

    Wigati
    La moneda se visi desde la esquina unggul de la suite web site, et de la Euros (€) o Dólares ($). Si, enviamos minangka México.
    Greetings.

  • Aku kaya kasus kaya iki laser aku bisa uga mrentah

    Hi.
    Iki bakal dadi kothak pangayoman: https://www.lasers-pointers.com/products/aluminum-case
    Greetings.

  • Como son las formas de pago ?? Don dólares o euro?

    Wigati
    Sejaluk pagar transfer transfer bancaria o tarjeta. Puedes seleccionar dólares o Euros en la parte sing paling apik tinimbang situs web.
    Greetings.

  • Este laser marca la madera y quema estaño y papel?

    Wigati
    Si, puede hacerlo todo.
    Matur suwun!

  • sepira 209,01 ueros ing dhuwit amerika. im nggoleki laser 3000mw

    Hello.
    Sampeyan bisa milih dolar mata uang ing sisih ndhuwur kiwa web utawa nggunakake konverter mata uang. Salam!

  • ing wilayah ing las vegas puedo cromprarlo o me lo envian alas vegas como es el tramite gracias atte oscar hernan guzman

    Wigati
    Ora disponeos de tienda en las Vegas. Lo puedes kalebu través de la web y se enviaría a la dirección que nos indikasi.
    Matur suwun!

  • Buenas sawi. Ndhuwur karo kabeh laser laser sing duwe 500 mW con el cual estoy muy contento. Ahora me planteo comprar uno azul y me debato entre el 3000 mW y el de 5000mW, tengo algunas preguntas: - ¿hay realmente mucha diferencia, que se aprecie a vista simple, en el alcance? uno pone 20 km y el otro 30 km, nanging apa kasunyatan sing nduwe claramente que el de 5 W alcanza alcanza un 50% más? - ngormati sing dadi potencia de quemado, supongo que ambos, tanto el de 3 W como el de 5 W quemarán varios materiales relativamente rápido ¿se nota la velocidad con la que quema uno y otro? - Ora kalebu cosa, babar blas, 500WW, kalebu 3%, lan apa sing ana ing ngisor iki kanggo nuli saka 5 lan 500 W que en el verde de XNUMX mW? Espero puedan resolverme estas dudas, gracias, un saludo. Dani.

    Wigati
    La diferencia más kacathet ing modhél modus es en el grosor del haz e intensidad de luz, en distancia al alcanzar los dos tantos kilómetros lan ora ana demasiado serasi. Iki bakal dadi modhél ing modhél saka modhél 5W, nanging ora bakal dadi luwih saka 5W más rípido lan uga beda-beda. Iki, yen bakal milih para mayor walikota sing paling gedhe ing ngarep en el verde (yen ora dadi warna kanggo milih warna).
    Matur suwun!

  • Baterei pangisi daya kalebu ing paket?

    Hello.
    Ora, ora klebu.
    Greetings.

  • Hai, Apa pamisahan gris sing kasedhiya karo laser iki? Thanks, Jessica

    Hello.
    Pengaruhe bedhen ora kalebu laser. Sampeyan bisa nambah kanthi kapisah.
    Greetings.

  • Hola! Respecto laser los warna kanggo warna-warna azul mi pregunta es: ¿el precio de la publicación incluye todo el equipo ... maletín, gafas, cargador, puntas caleidoskopika etc, ...

    Wigati
    Incluye saliyane sampeyan duwe: Incluye, kanggo bocah sing njaluk accesorios opcionales.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE