ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)
Takon

Pointer Laser Greenm 300mW (532nm)

Total Price: € 39,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 300mW

Gelombang (warna): 532nm (ijo)

Kasedhiya rasuk: 12 kilometer

Ukuran: 16cm x 2.5cm

Bobot: 110 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: UltraFire 18650 utawa 16340

Urip baterei: 2 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Iki ngobong macem-macem bahan berkat fokalisasi sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran balok: plastik, njeblug balon, pertandhingan lampu.

Kalebu

Pointer Laser, Kepala Kaleidoskopi, 2 Tombol, Kunci Keamanan, String lan Pandhuan.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Apa luwih lengkap baterei?

    Good morning.
    Ora ana anak lanang sing ora duwe anak lanang sing jenenge junto lan el ler.
    Greetings.

  • apa item iki kasedhiya kanggo kiriman langsung?

    Hello.
    Ya, iki ana ing saham kanggo pengiriman kanthi cepet.
    Greetings.

  • 1 pregunta (el laser quema?) 2 pregunta (apa ora pongo la caja se rompe en el camino o algo?)

    Wigati
    Cara modhél modhèp modhél saka jinis, globos, cerillas ...
    Ora, yen sampeyan bakal menehi protokol sing paling apik kanggo kabeh sing sampurna.
    Greetings.

  • Quiero 6 lés de 300 mw verde y pagar contra reembolso gracias espero su respuesta.

    Wigati
    Los puedes kalebu web través de nuestra.
    El pago contra reembolso ora ana sería kemungkinan.
    Si necesitas ayuda avísanos.
    Greetings.

  • Hola, trabaja minangka temperaturas kalah karo 25º? suhu de almacenamiento?

    Wigati
    Si, puede funcionar. La tempertaura idónea sería de 15 a 25º.
    Greetings.

  • Apa model saka model 300mw? Kanggo nggunakake astronomi.

    Wigati
    Tiene dos años de garantía.
    Matur suwun!

  • Necesitaba ver una foto del estuche y el cargador para hacer el pedido, que será con tarjeta o contrareembolso

    Wigati
    Aku luwih seneng ing ngisor iki:
    https://www.lasers-pointers.com/products/battery-charger-18650-16340
    y aquí la caja:
    https://www.lasers-pointers.com/products/protection-box
    Greetings.

  • Mbukak baterai lleva el láser saka 39 euro?

    Wigati
    Funciona con una bateria.
    Greetings.

  • Halo. Pira dina pangiriman njupuk menyang Swedia? Pira baterei sing kudu tuku? Matur suwun. Anat samuelsson.

    Hello.
    Kita duwe sawetara pilihan kiriman, kanthi cepet tekan sawijining dina. Sampeyan bisa ndeleng kabeh nambah menyang artikel web sing pengin dituku lan milih negara kasebut saka dhaptar. Kanthi baterei cukup kanggo operasi.
    Greetings.

  • Aku bakal pregunto en que pais residen ustedes ya que yo aku encuentro en mexico y requiero un laser en el que se pueda ver el haz de luz, todo el rayo y no solo el point final al que apuntas. cual es la potencia minima que requiere un laser para que se vea de la manera que lo necesito obviamente en un lugar semi obscuro. Hacen entregas minangka mexico y cuanto cuesta el envio. Gracias.

    Good morning.
    Nosotros somos de España. Estos serían los láser con el haz más katon:

    https://www.lasers-pointers.com/products/200mw-green-laser-pointer-532nm
    https://www.lasers-pointers.com/products/300mw-green-laser-pointer-532nm
    https://www.lasers-pointers.com/products/500mw-green-laser-pointer-532nm

    Podemos enviarlo a México, kanggo v re des arte de en vío tienes que añadir al carrito de la web los artículos que desees y seleccionar tu país entre la lista.
    Greetings.

  • Ing lo 30/5 sampeyan kudu nggunakake ing España.

    Wigati
    Llegaría sobre el 01/06 /
    Greetings.

  • Querría saber si al comprar un láser de 300mw que usan dos tipos de pilas, 18650 (de las grandes) y las 16340 (pequeñas), el láser si lo compro sin incluir pilas porque ya tengo de las 18650 ¿me lo enviais para que le valgan las grandes o las pequeñas? Pregunto porque ora bisa menehi nada kanggo ngatonake. Espero haberme expresado con claridad. Un saludo.

    Good evening.
    Minangka envía con el tamaño estándar que permite poner la bateria de mayor tamaño (18650) y en cualquier momento se puede desenroscar la pieza intermedia y acortar el tamaño final del láser usando una bateria 16340.
    Greetings.

  • Cuanto cuesta en peso mexicanosel lazer

    Wigati
    Puedes usar un conversor de divisas para saberlo.
    Greetings.

  • cual es el mejor produsen (saka warna warna) cepet 40 €? y en burgos tenéis tienda? sapa es así, cuanto tardaría en llegar?

    Wigati
    Sería este: https://www.lasers-pointers.com/products/300mw-green-laser-pointer-532nm
    Ora ana situs web ing Burgos, llegaría en un día.
    Greetings.

  • Sampeyan bakal milih un messengerje nanging creo que no se ha podido enviar bien estoy interesado en puntero color verde 300mW que queme papel globos etc, el precio es de 39 euros mi pregunta es la siguiente si se realiza el pago contrareembolso deberia ir a correos a retirar el articulo y pagar alli dhewe? y la otra opción seria por transferéncia nanging os tengo que dar mi número de cuenta? o kesederhanaan os lo envio el importe a vuestra cuenta esta seria mi primera compra en internet y voy espeso en esta materia solo era esto espero que me puedan informar por email sobre dicha compra y en caso de recibir el produsto defectuoso como se solventaria la incidencia gracias ya la espera de sus noticias juan manuel

    Buenas nglawan Juan Manuel.
    Iki minangka domicilio, ora bakal ana Correos lan por ello.
    Ora disponemos de pago sing reembolso kontra.
    Yen duwe transfer transfer bancaria ing negara sing paling gedhe ing negara sing nular saka cuenta y podrás realizar la transferencia desde tu cuenta bancaria utawa directamente desde acudiendo al banco y haciendo un ingreso.
    Siji-sijine bakal menehi pertolongan kanggo debitías lan pesen kanggo para tramitemos el cambio por otro artículo nuevo gratuitamente.
    Greetings.

  • Apa iki duwe Filter IR?

    Hi.
    Ya, nduweni filter IR.
    Greetings.

  • Apa iki bisa nganggo pointer 100MW Green Green Kaleidoscope Heads?

    Hi.
    Ya, gunakake sirah sing padha.
    Greetings.

  • Halo! Mung dhawuh laser laser 300mW. Matur nuwun kanggo proses cepet printah kasebut. Amarga aku ora bisa ngisi baterei, apa maneh batre kaya iki: LG electronical ICR 18650-B4. Ndhuwur ana ndhuwur, ora tombol kaya. Matur suwun!

    Halo Vlad.
    Ya, baterei iki kompatibel. Mirsani voltase, kudu 3.6v utawa 3.7v, ora ana ndhuwur utawa ngisor.
    Greetings!

  • Aku bakal nggawe keputusan sing paling apik, yaiku IR, lan bisa dadi siji saka los verter y ver de la salida es real estoy interesadoo en el de 200mw o 300 mw

    Wigati
    El filtro IR se encarga de filtrar la luz de salida de los láser verdes que en realidad son infrarrojos, mbusak cualquier part de luz infrarroja y asegurando que las potencias de salida laut sóla en color verde. El resto de colores no son creados a partir del infrarrojos, es por eso que no necesitan llevar. Las potencias de todos nuestros lásers son reales.
    Greetings.

  • Hola, nggunakake laser saka 300 mw saka tune saka elegan karo tipis .. Cual es la que usa?

    Wigati
    Puncak fungsi karo cualquiera de los modelos, lan ing taun 16340 dadi reducir el tamaño del láser aunque menor kapasidad, y con la 18650 kanggo usaría con el tamaño normal del láser.
    Greetings.

  • UNA PREGUNTA CUANTO TARDARÍA EN LLEGAR A MÉXICO NEZAHUALCOYOTL

    Wigati
    Kanggo ngetrapake oposisi internacional añade al carro de la web los artículos que quieras comprar, haz clic en Finalizar compra y selecciona kanggo pa list sing padha.
    Greetings.

  • Quería saber si el filtro IR suda karo potensi saka 300 mW, lan apa sing sampeyan gunakake karo gente en el país se puede ver este efecto: https://www.youtube.com/watch?v=E20ZEFS_7FY

    Wigati
    El filtro IR ora ngiringan 300mW, lan 300mW es la salida nyata después de ser filtrada. Ya, el efecto del haz sería muy padha al del vídeo.
    Matur suwun!

  • hello, aku duwe pitakon, aku kepengin ngerti apa 300mW iki (sanajan ora sah kanggo aku seneng banget kanggo ngempalaken) katon ing jarak 8 Km, lan yen sampeyan pancene bisa mbakar kertas, plastik, lan nggawe kayu ireng. Aku takon amarga aku wis krungu manawa produk iki minangka filter IR lan aku mesthi bakal nyuda kekuwatane

    Hello.
    Model iki bisa nganti 12 km. Sampeyan bisa ngobong plastik, ngeksploitasi balon, pertandhingan cahya, kayu ora bisa. Duwe filter IR.
    Greetings.

  • Apa baterei sing disaranake kanggo tuku nganggo Laser Pointer iki? Apa sampeyan menehi pangisi daya pangisi daya uga? Cheryl

    Hello.
    Iki bakal dadi baterei sing disaranake: https://www.lasers-pointers.com/products/ultrafire-18650-battery
    Pangisi daya uga perlu: https://www.lasers-pointers.com/products/battery-charger-18650-16340
    Greetings.

  • Kanthi modhél 300mw sing bakal digunakake ing salteria ing 50'90 € utawa panggunaan piranti kanggo nggunakake baterei lan data?

    Wigati
    Ora ana piranti kanggo nggunakake baterai, lan ora dadi fungsi.
    Matur suwun!

  • Cara nginstal Baterei ing 300 mw

    Wigati
    Ora ana pengaruh ing modhél, dadi modhel saka modhél: https://www.lasers-pointers.com/products/ultrafire-18650-battery
    Greetings.

  • En losos en españa que se entregan por la mañana o por la tarde?

    Wigati
    Entuk-enthen entenar por la mañana o por la tarde, dependerá de cuando el repartidor pase por zona.
    Greetings.

  • En materia que incluye pone que trae cabezal caleidoscopio, es lo yourself que la opcion de añadir caleidoscopio (Pack de 5)?

    Wigati
    Ora, ora bakal ngerti yen 5 anak lanang ora ngerti apa-apa.
    Matur suwun!

  • QUISIERA SABER SI EL DE 200mW O EL DE 300 SE VEN BIEN A PLENA LUZ DEL DIA. GRACIAS.

    Wigati
    Si, el point se ve bien, el haz bajo la luz del sol no, en la sombre si.
    Matur suwun!

  • Apa sampeyan tuku baterei dhewe utawa apa sampeyan dilengkapi laser

    Hello.
    Baterai ora klebu, bisa ditambah karo perangan sampeyan.
    Greetings.

  • Dheweke bisa dadi seniman yen aku bakal milih sing ora dadi nyata, eso lo desconozco, yen aku bakal visto ing una kaca, yen sampeyan bakal ndarbeni karo vvodonic y es el laser 303 que sale en muchos vídeos de YouTube, espero que me des tu opinión, gracias y perdona

    Las potencias yen ora ana anak sing ngerti, yen sampeyan bakal ngerti ing ngisor iki: http://www.sevitronic.com/epages/ec5097.sf/es_ES/?ObjectPath=/Shops/ec5097/Products/230289032
    Ora ana vergas de verter de más de 500mW, ora ana ing kamar ing 1200mW como anuncian, por lo que si falsean la potencia aunque laut lan un produser que las demás potencias si sean reales sería una suerte ... A part la web es pirata y ora ana cumple la legislación española por lo que no tendrás ningún tipo de garantía legal en ninguno de sus productos.
    Greetings.

  • Yen wis milih 35 €, sampeyan kudu nggunakake baterei

    Wigati
    Ora nyata.
    Greetings.

  • Hola, laser laser, yen sampeyan kudu IR, dheweke bakal dadi en los konten la potencia ora es la que se of the end, es menor, por lo tanto, potensial saka 300 mW es nyata?

    Wigati
    Nuestros láser verdes llevan filtro IR y las potencias son reales.
    El coloro ora kalebu warna lan ora bakal ana produsen tanpa produsen.
    Greetings.

  • Apa sampeyan kudu ngrampungake baterei 18650?

    Wigati
    Saka 2-3 horas tardaría.
    Matur suwun!

  • Yo pedí un laser el viernes por la tarde. Cuando llegará?

    Wigati
    Ponte en contacto con nosotros a través de la sección de contacto con tu nombre y apellidos para podoos revisar tu pedido e informarte sobre la entrega.
    Matur suwun!

  • si yo descanso el viernes por la mañana el pedido tendria que hacerlo el miercoles o el jueves por la mañana?

    Para que llegue el viernes a lo largo del día se tendría que hacer el miércoles desde las 14.00 al jueves hasta las 11 de la mañana.

  • las baterias se venden sueltas? la entrega a domicilio que llega justo a las 24 horas desde su compra por que yo trabajo por las mañanas podria pedir que lo entregaran por la tarde?

    Wigati
    Si, la baterias se pueden pedir sueltas.
    Llega al día siguiente de que se envié, ora a la misma hora, puede ser tanto por la mañana como por la tarde y ora kemungkinan elegan.
    Matur suwun!

  • Apa sampeyan bakal ngerti? Cuaca prasasat ora ana sing entek lan cuales

    Wigati
    Si, el haz es katon.
    Panganggoan baterai: https://www.lasers-pointers.com/products/ultrafire-18650-battery
    Greetings.

  • Ing ngisor iki, sampeyan kudu milih ing 300mw, kanggo ngrampungake diskriminasi lan diskon. Aku gustaría saber si con este láser se vería un haz de luz bastante luminoso y ancho simulando a las espadas láser. Aku duwe masalah karo panggunaan lan mbesuke lan grandes. Gracias !!

    Wigati
    Ya, yen sampeyan ora bakal ngerti apa wae, kalebu salah sawijine wong sing duwe diskon. Mientras ora ana direktivitas sing bisa milih kanggo vokal o pueda refrejar el haz en la vista de la gente no sería peligroso. También se puede usar el caleidoscopio que incluye para dispersar el haz en muchos más de menor potencia y que sea así menos peligroso.
    Matur suwun!

  • Sampeyan bisa nggunakake baterei AAA standar ing?

    Hello.
    Ora, ora digunakake.
    Greetings.

  • suwene laser 200mw ijo / abang / violet sampeyan terus? bakal ana kerusakan laser yen sampeyan terus nganti sawetara menit? Cukup takon amarga dheweke ora duwe klik / mateni switch, nanging tombol push lan dheweke tetep bisa terus-terusan terus-terusan nutul tombol kasebut.

    Hello.
    Wektu kontak sing disaranake nganti 30 detik, sanajan bisa uga sawetara menit tanpa masalah. Model iki duwe: klik / mateni ora kudu ditahan terus.
    Greetings!

  • pedi un laser verde de 300 mw el jueves a 21:00, lan aku llegará?

    Wigati
    Se envió el viernes y llegará el lunes.
    Matur suwun!

  • el laser ya viene con la bateria o hay que comprarla?

    Wigati
    Ora ana pengaruh, se tendría que añadir siji.
    Matur suwun!

  • pira baterai laser pitunjuk

    Hello.
    Gunakake loro baterei AAA.
    Greetings!

  • Hei, aku mikir yen laser iki saestu 300 milawatt. Matur suwun

    Hello.
    Ya, kabeh kekuwatan laser kita nyata, uga duwe filter IR.
    Greetings!

  • Ing ngisor iki, 18650 utawa 16340 pengaruhe solo en la duracion de la bateria lan tambien en lo que alumbra el laser? Ya, sampeyan bakal ngerti, laser algunos saka opcion de poner una utawa dosis bathi, apa sampeyan bakal puas? Y si es asi, pengaruh ing durasi o en lo que alumbra. Gracias !!

    Wigati
    Pengaruh sampeyan kudu dadi salah siji taun, 16340 al ser de menor tama lan kapasitor permata acortar el tamaño del láser. La potencia sería la misma en ambas. Modhisi modhèrn bakal nggunakke modhél saka mode sing ana nanging kudu cocog karo model.
    Matur suwun!

  • Hola, apa 300mW anak lanang sumando la radiacion IR mas el haz de luz sing katon kaya anak nyata bisa ndeleng?

    Wigati
    Nuestros lásers verdes tienen filtro IR, por lo que la potencia es en luz katon verde.
    Matur suwun!

  • bali buenas ndhelikake apa laser laser 200 mw enciende cerai

    Wigati
    Ora, ora ana sing ngetren, dadi anggota model 300mW.
    Greetings.

  • Iki minangka fungsi laser kanggo nggunakake baterai AA utawa AAA

    Wigati
    Ora ana fungsiiona con ninguna de las dos. Pilih mode baterai ing mode 18650 utawa 16340.
    Matur suwun!

  • Apa laser iki kanthi pancegahan keamanan kayata kunci

    Hello.
    Ya, nganggo kunci aman nganggo kunci.
    Greetings.

  • Hola, trae caleidescopio? Apa sampeyan kudu ngrampungake pangaribawane?

    Wigati
    Lleva un caleidoscopio incluido que se puede poner o quitar.
    Greetings.

  • Hola yo quiero saber que tipo de bateria lleva porque hay dos diaspes que aparecen para añadir y no se cual lleva este model de 300mw y quiero saber si se ve el haz de luz en este model, gracias

    Wigati
    Sampeyan bisa nggambarake teknis sing ora bisa dilalekake, lan taun 18650 dadi mayoritas lan kapasitas 16340 mèks kanggo kapasitas.
    Kanggo modhèl katon ing modhél.
    Greetings.

  • Mi pregunta es mi pedido fue echo el domingo es superior ha 100 € sera en 24h el envio ha mi casa gracias

    Wigati
    Ora, ing Baleares 3 taun 5 kanggo ngobrol lan ngobrol.
    Greetings.

  • Dheweke kalebu 300 sing ora bisa diwiwiti saka XNUMX taun kanggo pelayaran

    Wigati
    Kanggo usar en exteriores abiertos ora serios peligroso, kanggo usar dentro de casa si serían recomendables las gafas.
    Greetings.

  • Estoy interesado en el laser de 300mW, quisiera preguntar, ¿la compra del láser incluye cargador para cargar la bateria o es necesario cambiar pilas?

    Wigati
    Minangka accesorios ing mobil utawa baterei sing ora bisa ditampa kanthi ora ana incluidos, sampeyan ora bisa menehi informasi kanggo nggawe kaca.
    Greetings.

  • Hola, Estoy mirando kanggo uneg-uneg un laser verde y me gusta el de 300mw, quisiera saber si es demasiado potente para su en interiores. Ya cu esl es la distancia mínima aman kanggo saber que si estoy enfocando al suelo oa un mueble no me lo vaya a quemar. Gracias

    Good morning.
    En interiores se puede usar siempre con precaución, por reflejos no es kemungkinan quemarse, but si son dañinos para la vista, serían recomendables las gafas de securityidad, también si se van a realizar eksperimen saka quemado a corta distancia serían necesarias.
    Greetings.

  • Saiki, sampeyan bakal milih laser kanggo lelungan paling apik?

    Hola Guillem.
    Se gira la part delantera y así se ajusta.
    En las instrucciones de uso que acompaña viene señalada la part.
    Greetings.

  • Sampeyan bisa uga, kalebu prekara sing paling apik kanggo para encer ing lindhu utawa mantener pulsado el botón?

    Iki minangka model sing paling apik kanggo model sing paling apik.
    Greetings.

  • Estoy interesado en el láser verde de 300mw y me gustaría saber si este nglarang usarlo kanggo encer petardos.

    Wigati
    Ora ana sing ngalangi encore petardos con él.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE