ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)
Takon

Penunjuk Laser 300mW Abang (650nm)

Total Price: € 39,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 300mW

Gelombang (warna): 650nm (abang)

Kasedhiya rasuk: 9 kilometer

Ukuran: 16cm x 2.5cm

Bobot: 110 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: UltraFire 18650 utawa 16340

Urip baterei: 2 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Bahan kasebut ngobong macem-macem bahan kanggo fokalisasi sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran bundle: plastik, karton, njeblug balon, ora cocog karo pertandhingan.

Kalebu

Pointer Laser, Kepala Kaleidoskopi, 2 Tombol, Kunci Keamanan, String lan Pandhuan.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5 mW, kacathet proteksi sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Hola, sing paling anyar saka alumunium bachillerato de Barcelona lan ana garansi kanggo proyecto sobre láseres. Necesito un láser para hacer unas prácticas con la finalidad de encontrar los parámetros indicados para el tipo de láser que haya comprado, los parámetros serán los colores, el material y la distancia, entonces me gustaría saber si tenéis alguno con el que pueda difer quemando antes por ejemplo algo de color negro o azul o quemando antes un trozo de papel o de plástico. también me gustaría en cuánto tiempo me llegaría el láser aproximadamente.

    Good evening.
    Sampeyan bisa nggunakake apa-apa sing nggarap fitur kanggo macem-macem materi kanggo model ing 300mW, lan bisa uga kalebu:
    https://www.lasers-pointers.com/products/300mw-red-laser-pointer-650nm
    A Salam.

  • buenas tardes si os lo pido ahora mañana me llegara gracias

    Wigati
    Yaiku sing paling apik ing negara liya lan llegaría el viernes.
    Greetings.

  • Apa piranti kanggo baterei?, Apa ora?

    Wigati
    La bateria lan cargador ora ana incluidos tanpa anak lanang sing siji. El envío tarda un día.
    Greetings.

  • Como kalebu kontarembolso el láser de 300 rojo

    Wigati
    Lo puedes kalebu través de nuestra page web y seleccionar el pago contra reembolso.
    Greetings.

  • Y si voy a pagar 99.56 putrane 99 peso putrane pesos ora dolar

    Wigati
    Si anak junto al precio aparce el símbolo € anak lanang, yaiku $ $ anak dólares.
    Greetings.

  • Ing ngisor iki, gustaría kalebu ora luwih saka 300 mW kanggo eksperimen escolares. Entre ellos estaría el de explotar un globo negro de forma inmediata.Me gustaría me indikasi si con este láser que indico sería kemungkinan hacerlo o por el contrario necesitaría uno más potente.Agradeciéndole de antemano su atención, reciba un cordial saludo.Atentamente

    Good morning.
    Efectivamente, model rojo de 300mW sería muy recomendable kanggo njelajah fungsi globo con.
    Si podemos ayudar en algo más estamos a tu disposición.
    Greetings.

  • Hola que este laser trae gafas?

    Wigati
    Tanpa las lleva incluidas, las puedes añadir junto al pedido.
    Matur suwun!

  • Aku ndeleng pilihan kanggo baterei, nanging ora ana sing ujar manawa utawa ana sing mbutuhake.

    Hello.
    Ora teka karo baterei sing klebu. Bisa nganggo siji, sampeyan bisa milih ing antarane 18650 kapasitas sing luwih gedhe utawa 16340 sing nduweni kapasitas lan ukuran sing kurang supaya bisa ngukur ukuran penunjuk laser.
    Greetings.

  • Gracias por la anterior respuesta, por ello necesitaria me indasen cual es el model y precio de un laser de 300 mw y 650 nm con el diametro de salida de 10mm. y como kula nduwe pengaruh yen aku kudu milih saka 30 lokasi. cual es el tiempo minimo entos encendidos kanggo que no se caliente. Saludos

    Wigati
    Model ing ngisor iki: https://www.lasers-pointers.com/products/300mw-red-laser-pointer-650nm
    Tindakake kabeh babagan apagado unos 10-15 bagean saka cada uso.
    Greetings.

  • Deseo emitir la luz por 6 fibras opticas durante 20 menit. minimo por ello necesito un diametro de salida minimo de 10 mm. y que no se caliente durante el tiempo de functionionamiento. Saludos

    Good morning.
    Tenemos macem-macem modhél sing kudu dikandhakake, nanging yen ana pensados ​​kanggo trasijar saka 30 segara segara. Waca lapangan 20 menit sing ana ing caso de avería ora ana kubikus por la garantía.
    Greetings.

  • Apa laser bahaya kanggo ngasilake grosor que el que sale en las fotos, utawa wong sing luwih unggul? (En la salida y dosa focalizar)

    Wigati
    El haz es igual que en las fotos. Iki minangka konsentrasi kanggo fokus ing tingkat utama.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE