ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)
Takon

Penunjuk Laser Violet 300mW (405nm)

Total Price: € 39,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 300mW

Gelombang (warna): 405nm (violet)

Kasedhiya rasuk: 6 kilometer

Ukuran: 16cm x 2.5cm

Bobot: 110 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: UltraFire 18650 utawa 16340

Urip baterei: 2 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Iki ngobong macem-macem bahan berkat fokalisasi sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran balok: plastik, njeblug balon, pertandhingan lampu.

Kalebu

Pointer Laser, Kepala Kaleidoskopi, 2 Tombol, Kunci Keamanan, String lan Pandhuan.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Apa laser kudu loro batre kanggo mbukak?

    Hi.
    Ora, bisa digunakake ing baterei 18650 utawa 16340.
    Greetings.

  • Apa iki teka kanthi kepala kaleykopi? Ngandika iku nindakake ing isi nanging uga nambah pilihan.

    Hello.
    Ya, kalebu sirah kaleykopi, apa sing bisa ditambahake yaiku bagean saka 5 kepala.
    Greetings.

  • El laser quema? En caso de que quemara cuanto tardaria?

    Wigati
    Ing modhél modhél iki bakal dadi pilihan kanggo nggambarake, cerai, jeblugan bledosan lan segundo.
    Matur suwun!

  • cuanto timpo ay k tener la bataria cargando?

    Wigati
    De 2 a 3 horas.
    Matur suwun!

  • Urip baterei yaiku

    Hello.
    Ya, baterei bisa dikenani biaya. Rong jam yaiku wektu panggunaan saben biaya. Wilayah ruang lingkup bisa owah, sampeyan bisa nggedhekake fokus karo pitunjuk laser.
    Greetings!

  • Cuanto dera cada bateria. Apa Hace falta kalebu wong liya?

    Wigati
    Ing 18650 cepet ing horas, 16340 cepet pisanan. Yen ora dadi fungsi.
    Greetings.

  • Ing diferencia hay entre las bateri 18650 lan 16340.

    Wigati
    Laser baterai 18650 putra saka walikota hak asale lan kapasitase 16340 putrane dadi kapasidad y tama, permatiendo acortar el tamaño del láser.
    Matur suwun!

  • Las baterias 16340 putrane LA nyuda kacang tanah ing 18650 pot lo tango haran falta dos de ellas. Nanging voltase saka tegalan lan laser kanggo menehi fungsi sing bener?

    Wigati
    Modhisi modhél minangka salah sawijining baterai 18650 utawa 16340, ora bakal ana ing 16340 lan saiki ora bakal ana 3.7v, ora bakal nampa baterei.
    Greetings.

  • Nalika aku milih kanggo tuku pangisi daya, apa karo pangisi dual utawa pangisi daya sing mbayar siji-sijine?

    Hello.
    Ing model iki bakal dadi pangisi daya normal, baterei.
    Greetings.

  • Apa dheweke kalebu baterei?

    Hello.
    Ora, batre ora klebu yen ora ditambahake.
    Greetings.

  • Estoy interesado en comprar este laser y queria saber si al comprarlo estan incluidas las baterias y el cargador de las bateria, y en el caso de que no esten incluidas, porfavor me podrian decir que tipo de cargador es o donde lo puedo encontrar? matur nuwun banget

    Wigati
    Ora ana barang sing bisa digunakake ing mobil.
    Cara ngirit baterei: https://www.lasers-pointers.com/products/ultrafire-18650-battery
    y este el cargador: https://www.lasers-pointers.com/products/battery-charger-18650-16340
    Greetings.

  • Cual de estos lasers quema mas: El violeta o el verde

    Wigati
    Walikota mayor ing negara iki minangka poder de quemado, kanthi warna warna.
    Greetings.

  • Werna cual de los warna kanggo wong vista? Apa sampeyan bakal ngerti karo produsen produsen lan penglihatan? O hay q apa sampeyan duwe esposiksi nomer kanggo para produsen?

    Wigati
    Ing rojos o pelanggaran keamanan sampeyan bakal dadi peligrosos ya iku queman sing kudu dadi verdes, umpamane anak peligrosos. Con una sola exposición directa peligrosa puede sababar daños en la visión.
    Greetings.

  • Apa sing sampeyan kudu nggawe protokol?

    Wigati
    Kanthi modhél modhél modhél lan dawa saka protédi:

    https://www.lasers-pointers.com/products/laser-glasses-blue-green-violet

    https://www.lasers-pointers.com/products/laser-glasses-red

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE