ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)
Takon

Pointer Laser Biru 5000mW (445nm)

Total Price: € 199,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 5000mW (5W)

Gelombang (warna): 445nm (biru)

Kasedhiya rasuk: 30 kilometer

Ukuran: 14cm x 4cm

Bobot: 221 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: 2x UltraFire 16340

Urip baterei: 1 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Iki ngobong kabeh jinis materi kanthi cepet lan kanthi jarak gedhe amarga fokus sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran balok: plastik, kain, karton, kertas, korek, kayu.

Kalebu

Penunjuk lan Petunjuk Laser.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • kula uga pasar pasar kosmetik, lan kepenak karo 5000 mw, costo y envío a durango? Saludos

    Good morning.
    El precio del produit aparece junto a ele. Incluye el láser y los accesorios que añadas. Para ver las opciones de envío mbatalake debes añadir a la cesta de la compra los artículos que desees y seleccionar tu país en la lista.
    Greetings.

  • Desde que pais enviáis. Aproximadamente cuanto tarda en llegar a España. Tema de aduanas como gestionais

    Wigati
    Somos de España, por lo que no hay aduanas.
    Llega en 24 horas.
    Greetings.

  • Sampeyan bisa uga ngerti babagan jumlah argentino piso?

    Wigati
    Iki en $ $ $ $ $ $ $ $ $ $.
    Greetings.

  • Sampeyan ora preluyan kanggo nggambarake pakaryan 5 cabezales se podria un saludo.

    Wigati
    Iki, sampeyan bakal kalebu: https://www.lasers-pointers.com/products/kaleidoscopes-heads
    Greetings.

  • Buenas noches. Quisiera saber a que países tienen envió dissponible. O si tienen envió para Guatemala. Cual es el costo del envío? Cual es el valor del prodto (laser)? En cuanto tiempo llega? Y cual sería el valor total?

    Wigati
    Enviamos minangka todo el mundo. Para ver las opciones de envío añade al carro de la web los artículos que quieras comprar, haz clic en Finalizar compra y selecciona tu país en la lista, ahí verás las opciones de envío disponibles, tiempo de entrega con cada una y coste. El precio de cada láser lo tundha junto a él y el valor total será el que aparezca en el carrito junto a los de devío.
    Greetings.

  • Hacen envios ngarahake MExico?

    Wigati
    Si, enviamos minangka México.
    Matur suwun!

  • mandamelo

    Wigati
    Puedes realizar kanggo ngetrenake kaca web sing bisa digunakake ing kaca web lan sampeyan ora bisa nggunakake komoditas.
    Matur suwun!

  • Vivo en Barcelona cuanto tiempo máximo tardaría en llegar si compro el prodto produsen?

    Wigati
    Llegaría el jueves al ser hoy y mañana festival.
    Greetings.

  • cuantas baterías y de que tipo nekesita iki apa sing dadi fungsi? necesita algo mas que las baterias?

    Wigati
    Salah sijine baterei: https://www.lasers-pointers.com/products/ultrafire-16340-battery
    Tanggalan haría falta uno de estos dos cargadores kanggo cargar las baterias:
    https://www.lasers-pointers.com/products/battery-charger-18650-16340
    https://www.lasers-pointers.com/products/battery-charger-16340-dual

    Y serían muy recomendables las gafas de securityidad también:

    https://www.lasers-pointers.com/products/laser-glasses-blue-green-violet

    Greetings.

  • Apa Quién es el fabricante de este láser? Aku interesa mucho y lo quiero comprar

    Hola. Nosotros som losantes de laestros láser. Si podemos ayudar en algo más estamos a tu disposición. Saludos.

  • Sampeyan bisa nggunakake, nggunakake saber kanggo nggunakake piranti lunak, uga gracias.

    Wigati
    El enfoque del láser sirve kanggo konsentrasi el haz del láser y quemar con mayoritas.
    La forma de usarlo viene explicada en las instrucciones que acompaña el láser.
    Greetings.

  • Apa iki laser puede kortar madera o acrilico? se puede abrir?

    Wigati
    Puede cortar madera, cristal acrílico no.
    Sampeyan kudu nggunakake sisipan baterai.
    Matur suwun!

  • Halo, aku pengin tuku artikel iki. Aku butuh 8 unit ing kana. hubungi kula

    Hello.
    Sampeyan bisa tuku artikel sing dikepengini saka situs web. Kita ngomong yen sampeyan butuh pitulung.
    Greetings.

  • Yen sampeyan bakal weruh ing gambar sampeyan, yaiku salah sawijining posterior. Apa sistem komunikasi kanggo evale sing didhaptar kanggo pengangkatan durasi lan transportasi? 5W esku kudu dicukupi kanggo menehi plancongan utawa bolsillo kanggo lo transportas kanggo unen-unen kanggo wong tiwas. Un saludo y gracias.

    Wigati
    Ora ana sistem pangreksan sing paling apik, sing bakal ditampa maneh saka tenerlo cuando sing ora bisa digunakake kanggo nggarap panggunaan baterei.
    Matur suwun!

  • Qual es el laser que mas quema de toda la page web?

    Wigati
    Este dhewe el más potente, el Azul de 5000mW.
    Matur suwun!

  • En quantos segúndos enciende un fósforo?

    Wigati
    Enciende cerillas inmediatamente.
    Matur suwun!

  • Hacen envios a chile

    Wigati
    Yen, sampeyan kudu milih Chile.
    Matur suwun!

  • Hola el precio es en pesos y en cuanto tiempo llegas?

    Wigati
    El precio puede ser en euros o dólares americanos, aparatur junto al precio el símbolo de la moneda que es.
    Puede llegar en dos días, gumantung saka forma de envío que elijas.
    Matur suwun!

  • Estoy interesada lan kalebu produsen produsen pengunjung espero

    Wigati
    Lo puedes kalebu través de la web. Si necesitas ayuda avísanos.
    Matur suwun!

  • Bocah-buahan sing didhaptar, sampeyan kudu ngatasi 2w y pone karo instruksi kaya ora bakal nggambarake manawa umume 30 %gundos. Apa sing bisa digunakake ing kothak? Apa sampeyan bakal duwe masalah karo komponen kanggo terus lan ora bisa nginstal? Un saludo

    Good evening.
    Sampeyan bisa nggunakake wektu ing wektu sing beda-beda, nggunakake sawetara menit, nggunakake sawetara 30 segara kanggo kabeh komponen lan komponèn kanggo komponen liyane.
    Si se refrigera a serios mejor y más seguro.
    Greetings.

  • Yo quiero un laser como hago para konseguirlo vivo en costa rica estoy interesado en uno

    Wigati
    Enviamos minangka Costa Rica, yaiku kalebu través de la page web.
    Matur suwun!

  • Hola! ... Apa modhél modhél laser?

    Wigati
    Model ing ngisor iki: Puntero Laser Azul 5000mW (445nm) de Lasers-Pointers.com
    Matur suwun!

  • Realmente es azul azul de 445 nanómetros?

    Wigati
    Si, es de 445nm tal como pone.
    Matur suwun!

  • Apa maneh aku kudu nggabung karo sampeyan? ??

    Iki kalebu cara sing kalebu ing Incluye: Puntero Láser lan Instrucciones.
    Anak-anak saka oposional putra.
    Matur suwun!

  • Que diferencia hay entre darle a cargador o cargador dual ??

    Wigati
    El cargador dobel loro-lorone nggunakake alat kanggo baterei, mientras que el cargador normal sólo una.
    Matur suwun!

  • Buenas. Apa bien katon el laser por el dia? Apa sampeyan bakal kalebu kabeh cara kanggo kalebu ing negara iki? Saludos.

    Wigati
    Si, el point sería katon durante el día.
    Dependiendo de la pieza si et podrían conseguir repuestos.
    Greetings.

  • Hola! Apa sing ENCENDER en flama el papel blanco y mas o menes que distancia?

    Wigati
    Ing ngisor iki, sampeyan kudu nggawe variasi karo pirang-pirang kothak.
    Greetings.

  • Hola! Apa cuanto cuesta en peso mexicanos? Una disculpa por la pregunta nanging ora ana entiendo el precio de la publicación ... saludos

    Wigati
    Los precios están en euro o dólares americanos, kanggo saber el precio en tu moneda puedes usar un konverter.
    Greetings.

  • Al ser enfocable, tengo que girar la cabeza para poder quemar ?? Hasta que distancia puedo encender un fosforo o reventar un globo aproximadamente ??

    Wigati
    Lo que giraría sería la parte final del láser, la pieza del focalizador. Puede llegar a quemar varios metros de distancia.
    Greetings.

  • Aku gustaria saber si es capaz de cortar plastico or madera a una distancia de 3 a 5 metros con presición, or que tipo de reacción tendria una pieza de madera or plastico tras focalizar el laser a dicha distancia.

    Wigati
    Plástico si lo podría cortar, la madera quemar, ora ana cortar.
    Greetings.

  • Apa laser iki duwe filter IR (inframerah)? Yen ngono, bisa dicopot?

    Mung laser sing ijo nggawa filter IR, warna liyane ora perlu.

  • Apa siklus tugas produk iki?

    Hi.
    Iki 30 detik ing, 20 detik mati.
    Greetings.

  • iku fokus?

    Hello.
    Ya, iya pancen.

  • Apa kebijakan sampeyan bali? Matur suwun

    Hi.
    Wis 14 dina mulihake barang kasebut yen ora marem.
    Greetings.

  • Estoy buscando un laser que 300 metres, utawa produsen produsen una molestia fisica, kanggo usar en el entrenamiento de mascotas. un saludoJ.L. Bastos Rey

    Wigati
    A distansia ora ana céne exista ningún láser que pueda quemar.
    A Salam.

  • Sampeyan kudu nggunakake piranti kanggo nggunakake baterei, yen sampeyan bakal duwe potensi?

    Wigati
    Los accesorios ora ana incluidos, se pueden añadir part.
    Este es el modhél modes.
    A Salam.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE