ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)
Takon

Pointer Laser Greenm 500mW (532nm)

Total Price: € 79,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 500mW

Gelombang (warna): 532nm (ijo)

Kasedhiya rasuk: 20 kilometer

Ukuran: 15cm x 2cm

Bobot: 90 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: UltraFire 18650

Urip baterei: 1.5 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Iki ngobong macem-macem bahan berkat fokalisasi sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran mbungkus: plastik, karton, kain, njeblug balon, ora cocog karo pertandingan.

Kalebu

Petunjuk Laser, String lan Pandhuan.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Hai, Sadurunge tuku aku kepengin ngerti yen bisa, apa prelu wektu kira-kira dina apa bisa ngirim kapal laser kanggo Freeport Maine? Muga-muga iki minangka pitakonan sing bener! Matur suwun banget, Marco

    Sugeng Apik Marco.
    Kanthi pengiriman paling murah bakal udakara rong minggu, kanthi paling cepet sajrone 2 dina.
    Greetings.

  • Hola Hola !!!! mi última compra fueron 2, antaño otra hice y la perdí. Ésta última fué un regalo y me quedé con uno, y la última lluvia de estrellas lo perdí :( Dheweke tardado en daros con vosotros y me gustaría una reorientación: ¿qué diferencia hay entre laser verde 300mW y 532nm y el laser verde 500mW y 532nm ? Apa hay 532nm superiores en láseres verdes? ¿Hay algún laser verde que tenga más potencia y más kilómetros de laser ?????? GRACIAS!:) Pd. pido descuento, promocional, o algún vale, porfa. Será ya el 4arto laser que os compraré :) y quien sabe, por que estoy dando voces y en el día de hoy o mañana os hago la compra :)

    Wigati
    Modhisi ing model 300mW y el de 500mW serios la potencia.
    El de 500mW mayoritas mayoritas mayoritas, visibilitas y fuerza de quemado. Ora ana verdasar verdes por el momento de mayor potencia.
    Sampeyan bisa ngatasi nilai acumulados lan ing pedhusunan anteriores kanggo njupuk menyang trobosan.
    Greetings.

  • Apa produk iki bisa digunakake kanggo penyebaran manuk ing latar mburi omah?

    Hello.
    Ya, bakal dadi salah sawijining model sing paling disaranake kanggo ngusir manuk.
    Werna ijo minangka sing paling cerah lan paling ngganggu.
    Laser iki ngidini ngowahi ukuran titik kanggo nutupi ruang liyane.
    Greetings.

  • Sampeyan kudu nggunakake panggunaan gafas lan eksterior ...? Gracias.

    Wigati
    Ora ana serdiana kanggo para pemerhatian el haz en espacios abiertos apuntando hacia el cielo.
    Greetings.

  • halo. aku kudu ngirim sawetara laser ing dina iki. pira baterei kudu tuku? apa laser duwe baterei lan pira baterei dibutuhake saben laser?

    Hello.
    Kanthi baterei jinis iki cukup: https://www.lasers-pointers.com/products/ultrafire-18650-battery
    Ora ana sing kalebu laser.
    Greetings.

  • Al cargar la bateria (pila) por primera vez, es necesario dejarla mas tiempo hina yen que aparezca la luz verde? Gracias, un saludo. PD: iku probaré el laser y daré mi opinión.

    Wigati
    Sampeyan bisa milih yen sampeyan kudu nyalahake sampeyan.
    Greetings.

  • El puntero viene con el regulador cerrado, ora? Si lo voy girando a la derecha se habré el haz de luz? Sampeyan kudu dienggo ing ngisor iki? Cerrado es más potente y quema más but el alcance es menor? Gracias.

    Wigati
    Si, minangka regulador viene cerrado y al abrirlo quema con mayoritas fasilitas nanging el haz se agranda y distorsiona perdiendo alcance.
    Greetings.

  • Hola que tal ... Me gustaría saber si putra 18.90 euro p dólares, también cuánto tiempo tarda en llegar a México Chihuahua ?? Espero su respuesta gracias

    Wigati
    Siji kamar dolar yaiku anak lanang sing luwih dhisik, yaiku $ dólares.
    Para ver van opciones y tiempo de envío sólo tienes que añadir al carrito de la web los artículos que quieras y seleccionar tu país en la lista.
    Greetings.

  • Ora ana pregunta, sing kudu menehi conto kanggo menehi conto?

    Wigati
    Esta en euro (€) o en dólares americanos ($).
    Greetings.

  • Apa posensial sing kalebu otro par de gafas? En la page solo deja comprar una ...

    Wigati
    Iki, sampeyan bakal nggawe manawa: https://www.lasers-pointers.com/products/laser-glasses-blue-green-violet
    Greetings.

  • Apa sampeyan ngakoni pengabdian?

    Wigati
    Iki, sing disponen tanggal 14 dina kanggo devoluciones.
    Greetings.

  • Apa modhél modhél modhél saka en laser ing 500mW?

    Wigati
    Ing, kanggo model 500mW es enfocable.
    Greetings.

  • Salam, Jenengku Alexandros lan pelatih memanah saka Yunani. Aku narik kawigaten kanggo pitunjuk laser sing konsentrasi balok ing 20metres kurang saka 1cm. Apa sampeyan bisa ngusulake aku? Salam, Alexandros

    Halo Alexandros.
    Kita bakal menehi saran model ijo kanthi kekuwatan 300mW:
    https://www.lasers-pointers.com/products/300mw-green-laser-pointer-532nm
    utawa 500mW: https://www.lasers-pointers.com/products/500mw-green-laser-pointer-532nm
    Ijo sing paling katon lan fokus, model-model kasebut uga nduweni fokus sing ngidini sinar laser fokus ing salah sawijining titik, kanthi cara iki bisa entuk titik paling apik ing jarak 20 meter sing dibutuhake.
    Greetings.

  • Hola, minangka minat kanggo laser un Puntero verde de 500mW, soy Argentina. ¿Tienen envió hasta Argentina? ¿Cuanto demora? y aparte ¿Cuantas baterias lleva el puntero?

    Wigati
    Si, enviamos dadi Argentina. Sampeyan kudu ngrampungake 2-3 taun, kaya biasane 2 lan 3 wulan.
    Sampeyan kudu nggunakake piranti kanggo nggunakake baterei: https://www.lasers-pointers.com/products/ultrafire-18650-battery
    Ora apa-apa, ora bisa nggawa kanthi cara luwih apik.
    Greetings.

  • bubar dakwenehi laser.i 300mw nggoleki supaya nduwe rasuk siji, nanging ana balok macem-macem. kepiye carane nemtokake jinis laser sing dikepengini?

    Hello.
    Laser njupuk sirah kaleidoskopi opsional. Sampeyan bisa nyelehake ing laser utawa diilangi.
    Greetings.

  • Apa modhél modhél saka 500mw ing ndhuwur kanggo 5000 mw azul? Cual es más grueso? Saludos

    Wigati
    Se ve más el azul de 5000mW, saka mayor walikota alcance. También se vería mucho más grueso el haz del azul.
    Matur suwun!

  • Pilih paket nyata saka klien kanggo komando

    Wigati
    Si, siempre llegan, tenemos envíos con número de seguimiento y asegurados.
    Matur suwun!

  • hola estoy buscando un rales de hadiah kanggo mi marido ya que el es amante de los laser hace poco tiempo y el maximo que tiene es de 300 mW nanging aku gustaria saber si a mi marido le deja de funcionar de cuanto tiempo hay devolucion o si existe un tipo de garantia y si hay ¿garantia de cuanto tiempo es ??? Gracias.

    Wigati
    La garantía es de dos años.
    Matur suwun!

  • Hola, soy de Chile. Aku interesa kalebu uno de sus productos. Tienen envío a Chili? Cuanto es la demora en la entrega aproximadamente?

    Wigati
    Si, enviamos a Chili. El tiempo de envío sería desde dos días con la opción más rápida a dos o tres semana con la más lenta.
    Greetings.

  • Apa laser 500mw ijo sing fokus?

    Hello.
    Ya, model iki bisa fokus.
    Greetings!

  • Ayer viernes pedí mi laser verm 500mw, a la espera aún de que me llegue. Apa Cuanto tiempo puede estar encendido seguido? Apa es rekomendable dejarlo descansar un tiempo hina?

    Wigati
    En las instrucciones de uso que acompaña el láser se indica el tiempo de uso y de descanso recomendado kanggo modhèl.
    Matur suwun!

  • Este laser es de pila? o se carga por USB?

    Wigati
    Yaiku sing bisa ditampa maneh.
    Matur suwun!

  • Cuanto tiempo le cuesta recargarse la bateria 18650 con el cargador enchufado red eléctrica. Gracias.

    Wigati
    Dene yen mung tresno saka kargo.
    Matur suwun!

  • Kanggo kabeh, sampeyan bakal ngladeni 500 kanggo espantar a? Paloma etc. Gracias

    Wigati
    Iki, layanan kanggo milih sawetara.
    Greetings.

  • Ing ngisor iki, dheweke kalebu 100 laser lan 500 kontribusi karo konten, nanging ora bakal ngerti, apa ora bakal diferencia con el de XNUMXmw verde?, Ora ana quiero kanggo ning uso ing concreto, solo saber si hay gran diferencia el alcance y al penggunaan otra cosa mas ..... gracias.

    Wigati
    Yaiku, umure ingferencia lan putrane 5 vece de potencia. El de 500mW aparte de ser mucho más katon lan walikota alcance también en capaz de quemar muchos materiales.
    Matur suwun!

  • Saludos de Antemano, soy un pequeño Viticultor que me dedico a marcar nuevas plantaciones de viñedos.Tengo un Teodolito para ello,, nanging aku gustaria probar su Puntero Laser de 500 Verde kanggo ver si me sirve para hacer alineaciones de dia en el campo. Aku bisa nggawe probabilitas gustaria ing situ en el campo de dia kanggo ver vaku kanggo efectuar alineaciones.Yo creo que me serviria para ello; nanging quisiera saber si en el caso de comprarlo y una vez que lo haya probado en campo viera que no me sirve si existe la positions devolvolion.Muchas Gracias por todo y espero respuesta.

    Wigati
    Iki, kanggo 14 dina kanggo devoluciones, ora ana masalah.
    Greetings.

  • Hola, jarik buenas. Tengo un puntero verde que creo que es el mismo que vuestro model de 300mw. Model sing digawe saka model kanggo 200mw y el mio es ligeramente mas potente. Estaba buscando uno que fuera algo mas katon. Apa Aku kudu menehi model karo model vuestro ing 500mw utawa ingferfer konferensi karo 300 taun? Apa Es realmente de 500mw? Yaiku dheweke kalebu wong liya sing nduwe umuran karo 500mw, nanging putra nyata saka bastante Gracias de antemano

    Wigati
    La diferencia en potencias ya tan altas dónde más se nota es en el uso en exteriores, al ser más brillante el haz contra más potencia tenga el láser.
    La diferencia no es enorme al igual que tampoco de 200 a 300mW, nanging mesthi será algo más apreciable.
    Si, anak saka 500mW reales, lan kabeh wong liya sing kudu nggambarake wong liya.
    Greetings.

  • Hola buenos días preguntaba por si tenis tienda física o todo hay que hacerlo vía Internet

    Hola, ora ana situs web sing paling anyar, yaiku barang online.
    Greetings.

  • El laser trae baterei sinar bathi re añadir un ekstra? un saludo

    Wigati
    Ora, ora ana incluidas, se tienen que añadir siji.
    Greetings.

  • Tenemos un observatorio astronómico al que acuden a visitantes menudo. Solemos usar el puntero con dhendha pandhidhikan. El real es de la clase IIIb, nanging ora ana. Aku milih sawetara klompok 200 taun, 300 lan 500mw, lan el fin de reponer (lan kalebu aumentar el número). También tenemos uno como el que ustedes ofertan de 100mw, nanging casil que result algo débil para nuestras exposiciones (aunque cuando el público se ha adaptado a la oscuridad, empizan minangka lokalizarlo bastante bien.

    Buenas nyuwil Jesús.
    Kanggo astronomia los reca reconsendables putra lan verdes partir de 300mW.
    Ing 5mW a 499mW pertenecen a clase 3B, bagean 500mW serían de clase 4.
    Greetings.

  • Hola, jarik buenas. Apa Cuál es la potencia nyata de salida del puntero laser verde 500 mW?. Gracias, espero su pronta respuesta.— José.

    Good evening.
    Es 500mW, todas las potencias son reales.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE