ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)
Takon

Penunjuk Laser 500mW Abang (650nm)

Total Price: € 79,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 500mW

Gelombang (warna): 650nm (abang)

Kasedhiya rasuk: 15 kilometer

Ukuran: 15cm x 2cm

Bobot: 90 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: UltraFire 18650

Urip baterei: 1.5 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Iki ngobong macem-macem bahan berkat fokalisasi sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran mbungkus: plastik, karton, kain, njeblug balon, ora cocog karo pertandingan.

Kalebu

Petunjuk Laser, String lan Pandhuan.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Pozdravljeni, radi bi kupili rdeči pointer. Apa maneh, ing laser laser najmanj škodljiv? Ker luwih brali, da je zelena svetloba škodljiva bolj kot ostale, pa ne vemo kaj je res ing kaj ne. Pa bi Vas prosila, sampeyan bakal entuk svetujete. Biasane, sampeyan ora bisa digunakake. Hvala za Vašo pomoč ing odgovor, Brigita

    Dobré ráno
    Je správny, laser laser wong menejeluk dadi nebezpečný.
    Prepisensi modhél kanggo model:

    https://www.lasers-pointers.com/products/100mw-red-laser-pointer-650nm


    Funguje s batériami.
    Uprednostňuje ing batéria s nabíjateľnou batériou, minangka model model tento:

    https://www.lasers-pointers.com/products/200mw-red-laser-pointer-650nm

    V prípade akýchkoľvek otázok sme vám k dispozícii.
    Pozdrav.

  • Halo, petani saka Finland ing kene. Aku pengin takon apa laser pointing sing bakal menehi saran yen aku nggunakake kaya ing video kasebut: https://youtu.be/im83yfJSpSc?t=1m19s https://youtu.be/DkLxSqI5WZQ?t=42s How akeh kekuwatan sing kudu dideleng liwat sawetara plastik plastik ujar 200 meter adoh ing video kasebut? Apa idea babagan layar plastik apa sing paling apik? Apa warna sing paling apik kanggo ndeleng titik kasebut kanthi cetha ing wayah awan saka taksi penggalian, mungkin 5-10m saka sheet plastik ing ember? T hanks kanggo input sampeyan! / Jan-Anders Lindfors

    Halo Jan.
    Werna paling apik kanggo laser mata manungsa yaiku ijo, nganti 6-7 kaping luwih saka abang kanthi kekuwatan sing padha, saengga luwih becik katon nalika awan.
    Minangka kekuwatan bakal dadi salah sawijining model sing paling kuat nalika wengi sing kurang dipikir, nanging dina luwih angel:

    https://www.lasers-pointers.com/products/300mw-green-laser-pointer-532nm
    https://www.lasers-pointers.com/products/500mw-green-laser-pointer-532nm

    Model 500mW duwe tombol lan diidini dhewe, bisa dadi pilihan sing paling apik yen mbutuhake fitur iki.
    Amarga plastik luwih angel tinimbang sing bisa menehi rekomendasi sing cocog, mesthine bisa diterjemahkan, aku luwih becik nyoba macem-macem bahan nalika kasedhiya laser lan ndeleng endi sing paling apik kanggo nggawe proyek terakhir. Yen sampeyan bisa mbantu kita ngerteni luwih akeh.
    Apik dina!

  • Entonces cuanto seria con caja de protección y cargador en pesos mexicanos. Te lo podría pagar en efectivo cuando llegue mi pedido es que no tengo tarjeta de crédito ni de débito te lo pagaría cuando llegue el pedido si estas de acuerdo

    Wigati
    Para pamilih pungkasan kanggo situs web lan artosculos que quieras, kalebu klompok final lan nggambarake kanggo milih kanggo menehi biaya kanggo envío. Kanggo saber el precio en tu moneda puedes usar un conversor de divisas online. Ora ana kemungkinan kanggo nggambarake México. Ing ngisor iki minangka transfer transfer bancaria que sería ir a un banco cualquiera de tu país y deposititar el dinero de tu pedido enviandolo al número de cuenta que te facilitaremos.
    Greetings.

  • Buenas tardes no lo podría pagar en peso mexicanos, agradezco su atención gracias y disculpe la molestia un saludo

    Wigati
    Los pagos pueden hacerse en dolares o Euros, nanging ouque tu moneda sea pesos ora ana masalah kang ana ing pagues en otra distinta, los sistemas de pago y tu banco realizan la konversi de moneda.
    Greetings.

  • Cuantas pilas usa

    Wigati
    Salah siji baterei: https://www.lasers-pointers.com/products/ultrafire-18650-battery
    Greetings.

  • Estimados, kemungkinan kanggo nggunakake cortar madera de hasta 1/2 pulgada, seria kanggo proyectos de arquitectura. Matur nuwun banget

    Wigati
    Kanggo model kortar madera sing paling ngisor ing model, cualquiera de nuestros láser azules podría: https://www.lasers-pointers.com/collections/blue-lasers-pointers
    Greetings.

  • Kiero un láser, nanging ora ana puede daging babi

    Wigati
    Apa kesalahan Cual es karo acceter?
    Matur suwun!

  • Hola, Dos preguntas, alcance aproximado al que podría quemar / calentar algo de este puntero y la otra seria saber si viene con bateria y con cargador o se ha de comprar aparte.GraciasSaludos

    Wigati
    Puede llegar a quemar a varios metros de distancia. La bateria y el cargador ora ana incluidos sing ora liya.
    Greetings.

  • Hai, laser iku kelas IV? Thanks, salam.

    Hello.
    Minangka kelas IV.
    Greetings!

  • Ya le di en COMPRAR AHORA nanging nggayuh aku kontes karo todas las siguientes preguntas: ¿todavia hay muchos disponibles para poder comprar LASER ROJO DE 500MW? ... seleccioné pago por depositito bancarío y me aparece la cantidad en EUROS 108.14 € segun mi conversor de moneda me indica en PESOS MEXICANOS $ 1934.62 ¿es la cantidad eksaktonga que necesito deposititar en el banco BBVA ??? y ya por ultimo ... ¿a partir de que le doy en COMPRAR AHORA a mas tardar cuantos dias me tolerarían para hacer pago por depositito bancario? MUCHAS GRACIAS POR SU ATENCIÓN.

    Wigati
    Si, bocah cilik ora bisa dibatalake. 1938.09 $ en pesos mexicanos sería la cantidad actualmente según el tipo de cambio. Wontone minggu kepungkur kanggo menehi plancongan kanggo pedhot antes de que se cancele.
    Greetings.

  • Hola! ... ¿laser laser podría servir para encender basura (basura seca obviamente) como si la encendiera con cerillos o un encendedor ... ESTABLECERLA EN FUEGO ?? ... y si es asi .. Apa maneh menos hasta que distancia podria hacer esto? Respiresta Agradezco.

    Wigati
    Ora ana kemungkinan serem, ora ana tandhingane, nanging ora ana kondhisi kondhisi un mechero.
    Greetings.

  • Apa sampeyan bisa ndeleng laser bayangan kanggo nimbali apuntando al cielo? gracias

    Wigati
    Siji-sijine, katon sing katon seru, uga bisa diarani manawa sampeyan ora bisa ndeleng.
    Greetings.

  • Anak peso euro

    Wigati
    Los precios son euro o en dolares americanos.
    Greetings.

  • Apa sampeyan kudu ngerti babagan laser? Apa maneh, sampeyan bakal duwe aproximadamente?

    Wigati
    Ora, ora es acuático.
    Greetings.

  • Este tipo de laser a sido o puede ser utlizado para el tratamiento de acupuntura y aurículo-acupuntura (fisioterapia, terapia antitabaco, Láser-Cupuntura, dll ... tiene emision temporizada ??

    Wigati
    Kanggo nggunakake denda, el láser rojo es el más adecuado.
    Ora, ora ana emisión temporizada.
    Greetings.

  • Apa sampeyan, laser laser sing bisa ditindakake kanthi otomatis 500mw? es decir la anchura del haz laser la puedo disminuir o aumentar? gracias.

    Good evening.
    Ing, regulerador, minangka puisi sing paling apik ing negara kasebut.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE