ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)
Takon

Penunjuk Laser Violet 500mW (405nm)

Total Price: € 79,90

SPESIFIKASI TEKNIS:

Daya output: 500mW

Gelombang (warna): 405nm (violet)

Kasedhiya rasuk: 10 km

Ukuran: 15cm x 2cm

Bobot: 90 gram

Jangka urip saka dioda: 5.000 jam

Suhu kerja: 25 nganti 35 ° C

Baterei: UltraFire 18650

Urip baterei: 1.5 jam

TARIKHAWARA BUKU:

Iki ngobong macem-macem bahan berkat fokalisasi sing ngidini konsentrasi lan ngganti ukuran mbungkus: plastik, karton, kain, njeblug balon, ora cocog karo pertandingan.

Kalebu

Petunjuk Laser, String lan Pandhuan.

PÈNGET:

Petunjuk laser kita kanggo profesional, ora dolanan. Piranti kasebut ora cocog kanggo diwenehake bocah utawa wong sing ora tanggung jawab. Aja arahake laser ing wong, kewan utawa kendaraan kanthi obah. Sinar balok bisa nyebabake karusakan ing sesanti. Cahya laser mbanting kristal lan permukaan sing nggambarake. Disawatake ekstrem dianjurake sajrone nggunakake. Kanggo kabeh laser sing duwe kekuatan luwih saka 5mW, kacathet pelindung sing cocog kanggo gelombang dawane. Ngowahi laser utawa penyalahgunaan bisa nyebabake risiko cedera lan rusak permanen ing mripat. Laser umume digunakake kanggo astronomi, pendhidhikan, riset, konstruksi lan wilayah liyane ing ngendi tumindak kasebut minangka indikasi sing akurat. Sing tuku bakal dadi tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan sing disebabake kanthi bener utawa ora bener. Mung operator sing duwe pelatihan sing cocog karo latihan sing cocog sing wis nampa latihan sing cocog kanggo sing cocog kanggo ngontrol sistem kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Здравейте, Можете ли да ми кажете дали имате лазерни показалки с мощност 5вата (5000 mW) lan дължина на вълната (405nm)

    Καλό απόγευμα.
    Σε αυτήν την ισχύ σχύου π υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα 405nm, προ πραγματικό μέγιστο επιτυγχανόμενο θαήτ 500mW.
    Εουμε 5W αλλά σε πλεπλε 445nm.
    Ενας χαιρετισμός.

  • Necesito 3 unidades del láser morado, que puede quemar madera, este es el mas fuerte en su Kategoría o tienes alguno con más intensidad? y el envío a Guatemala por que medio se realiza?

    Wigati
    Kanthi warna sampeyan bakal nggunakake modhél potensial. El envío puede ser por AirMail utawa messagejería privada (DHL, UPS, TNT) ...
    Greetings.

  • Sugeng sonten, kula kepengin ngerti saka ngendi sampeyan ngirim laser. Matur suwun.

    Hello.
    Kita kapal saka Spanyol.
    Greetings.

  • Hola, aku preguntaba si anak potencias reales ??? y cuanto costaria unvio a gracias Mexico

    Wigati
    Si, las potencias putra nyata. Para ver el coste del envío sólo tienes que añadir al carrito los artículos que quieras y seleccionar tu país entre la lista disponible en la calculadora de cost de envío.
    Greetings.

  • apa aku kudu kaca tingal saftey laser yen aku nuli weruh lampu-lampu ing rokok 6kontone aku?

    Hello.
    Ya, kanggo eksperimen sing dibakar mesthi kacamata keamanan sing dibutuhake.
    Greetings.

  • Apa daya output tepat ing meter daya laser?

    Hello.
    Kira-kira 500 nganti 600mW.
    Greetings.

  • Apa laser iki isih teka karo host Black?

    Halo. Y
    es, laser iki ireng.
    Greetings.

  • una duda que tengo ..... cual quema mas? el rojo de 500 o el violeta? .... cual de los dos seria capaz de encender un cigarillo?

    Buenos días Adrian, ambosar encros, nanging el rojo quema bastante más y mejor que el color violeta.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE