ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Pangisi daya baterei 18650/16340
Pangisi daya baterei 18650/16340
Takon

Pangisi daya baterei 18650/16340

Total Price: € 6,00

SPESIFIKASI TEKNIS:

Batré Ngisi daya: 18650, 14500, 16340, AA, AAA ...

Diode LED: Nuduhake status beban saiki

Ukuran: 10cm x 3.5cm

Bobot: 40 gram

Kalebu

Pangisi daya baterei 18650/16340

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Apa sumber baterei sing nggunakake piranti?

    Wigati
    Indícanos karo modhél saka láser sería el que te interesa. Iki, sing bakal digunakake minangka baterai lan ora ana incluidos con los láser.
    Greetings.

  • Sepira cepet ngisi baterei 18650 iki?

    Hi.
    Wektu ngisi daya udakara 2 nganti 3 jam.
    Greetings.

  • Apa proyek kasebut ing toko listrik Amerika Serikat?

    Hi.
    Ya, kita ngirim adaptor listrik kanggo saben negara.
    Greetings.

  • y cuando ngirit kostu bateri?

    Wigati
    El indikasiador karo mobil warna kanggo nggunakake warna.
    Matur suwun!

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE