ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Kothak Proteksi
Kothak Proteksi
Takon

Kothak Proteksi

Total Price: € 10,00

SPESIFIKASI TEKNIS:

Perlindhungan: Kertu lan umpluk

Panutup: Magnetik

Ukuran:

· Ukuran cilik: 17cm x 6.5cm x 2.5cm - 100 Laser Titik Laser

· Ukuran sedeng: 15cm x 13cm x 4cm - 200 Laser Titik Laser

· Ukuran gedhe: 18.5cm x 11cm x 4cm - 300mW lan 500 Laser Titik Laser

bobot:

· Ukuran cilik: 85 gram

· Ukuran sedeng: 90 gram

· Ukuran gedhe: 120 gram

Kalebu

Kothak Proteksi

* Tampilan njaba kothak bisa beda karo gambar kasebut.

Pitakonan & JAWABAN

Duwe Pitakonan a?

Dadi wong pisanan sing takon babagan iki.

Takon Pitakonan

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE