ORDER GRATIS FREE + 99 € | KODE: FREESHIP
Baterai UltraFire 18650
Baterai UltraFire 18650
Baterai UltraFire 18650
Baterai UltraFire 18650
Baterai UltraFire 18650
Baterai UltraFire 18650
Takon

Baterai UltraFire 16340

Total Price: € 4,00

SPESIFIKASI TEKNIS:

Merek: UltraFire

Model: 16340

Komponen: Li ion

Kapasitas: 1.200mAh

Tegangan: 3.7v

Ukuran: 3cm x 1.5cm

Bobot: 15 gram

Duration umur (jumlah akeh): 1.000

Kalebu

Baterai UltraFire 16340

Pitakonan & JAWABAN

Takon Pitakonan
  • Baterai kasebut minangka barang sing bisa diisi ulang?

    Hi.
    Ya, bisa diisi ulang.
    Salam

  • Ing baterai Ultra Fríe 16340 es 5000 XNUMX

    Wigati
    Es de de 1200mAh, ora ana sing ngerti 5000.
    Greetings.

werna

KENE NGAPAK DI US

PESAKAAN EXPRESS

HARGA & KABUPATEN

TANGGAPAN KANGGO

KANGGO WORLDWIDE